Despre noi

Avem un principiu simplu, dar foarte important pentru noi, la Filamente 3D. Ne straduim sa oferim o gama larga de filamente pentru printarea 3D la preturi competitive pentru oricine detine si administreaza o imprimanta 3D Desktop, precum si o selectie de imprimante 3D produse de cei mai buni producatori din domeniu.

 

Compania noastra s-a infiintat in 2015 cu o pasiune pentru printarea 3D . Trei ani mai tarziu, in 2018, avem inca acelasi sentiment de entuziasm cand vedem imprimantele noastre 3D facand ceva dintr-un fir de plastic! Poate ca si tine, inca ne surprindem stand si privind fascinati in timp ce imprimanta creeaza ceva, un obiect fie proiectat de noi, fie descarcat de pe internet.

 

Filozofia noastra a fost intotdeauna sa oferim clientilor nostri o gama larga de filamente de cea mai buna calitate la un pret competitiv. La Filamente 3D incercam mereu sa va oferim cea mai mare selectie de filamente la cele mai bune preturi.

 

Ramai mereu indragostit de crearea obiectelor de care ai nevoie, iar printarea 3D si noi, Filamente 3D, iti vom fi mereu alaturi, ca parteneri de incredere!

 

Noi suntem Filamente 3D, marca a ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL, cu sediul social in Strada Comana, nr.40, etaj 1, Sector 1, Bucuresti; nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/5764/2015, CUI RO34508187, e-mail: comenzi@filamente3d.ro, tel. 0799-780-393.

Adresa noastra de corespondenta este strada Valea Merilor nr. 39, parter, sector 1, Bucuresti, e-mail: comenzi@filamente3d.ro, tel. 0799-780-393.

  
  


  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    
  

  

Marturiile clientilor

 

Excelent (5/5) Este o echipa profesionala! Am avut o experienta pozitiva!

Florin

Vezi mai multe marturii