Avem un principiu simplu, dar foarte important pentru noi, la Filamente 3D. Ne straduim sa oferim o gama larga de filamente de calitate pentru printarea 3D, la preturi competitive, pentru oricine detine si administreaza o imprimanta 3D Desktop, precum si o selectie de imprimante 3D produse de cei mai buni producatori din domeniu.

Compania s-a infiintat in 2015 cu o pasiune pentru printarea 3D . Patru ani mai tarziu, in 2019, avem inca acelasi sentiment de entuziasm cand vedem imprimantele noastre 3D facand ceva dintr-un fir de plastic! Poate ca si tine, inca ne surprindem stand si privind fascinati in timp ce imprimanta creeaza ceva, un obiect fie proiectat de noi, fie descarcat de pe internet.

Filozofia noastra a fost intotdeauna sa oferim clientilor nostri o gama larga de filamente de cea mai buna calitate la un pret competitiv. La Filamente 3D incercam mereu sa va oferim cea mai mare selectie de filamente la cele mai bune preturi.Filamente3D.ro este magazinul online care oferă:

  • Cele mai bune imprimante 3D desktop - datorită echipei de experți care testează și aprobă fiecare produs.
  • Cele mai uşor de utilizat scannere 3D de obiect care vă înlesnesc preluarea şi prelucrarea obiectelor 3D.
  • Gamă largă de consumabile de calitate -  cele mai bune și cele mai avansate consumabile destinate atât uzului profesional cât şi hobby. Filamente 3D testează periodic cele mai noi şi mai inovatoare produse destinate în special tehnologiei FDM/FFF pentru a putea veni în ajutorul Dvs. cu recomandări de utilizare şi de printare.
  • Servicii de înaltă calitate pentru Clienți atât de consiliere cât și post- vânzare - Echipa noastră de experți este capabilă să vă sfatuiască în ceea ce priveşte achiziţia unei imprimante 3D sau a unui filament, precum şi să gestioneze eventualele probleme apărute și să vă răspundă rapid și eficient.

 

Ramai mereu indragostit de crearea obiectelor de care ai nevoie, iar printarea 3D si noi, Filamente 3D, iti vom fi mereu alaturi, ca parteneri de incredere!

 

Noi suntem Filamente 3D, marca a ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL, cu sediul social in Strada Valea Merilor, nr. 39, parter, Sector 1, Bucuresti; nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/5764/2015, CUI RO34508187, e-mail: comenzi@filamente3d.ro, tel. 0799-780-393.

Adresa noastra de corespondenta este strada Valea Merilor nr. 39, parter, sector 1, Bucuresti, e-mail: comenzi@filamente3d.ro, tel. 0799-780-393.

ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL detine din 2019 un sistem integrat de management al calitatii si al mediului certificat conform standardelor ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015 de organismul de certificare CERTIND.Filamente 3D si Suntem 3D sunt marci inregistrate ale ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL.

Produse de comparat (/4)