3DLAC

3DLAC s-a născut după căutarea unei soluții în cadrul comunității CLONE WARS REPRAP SPANIA. În acel moment, banda Kapton era singurul produs care fixa primul strat pe suprafața imprimantelor 3D, dar aplicarea sa era laborioasa și necesita mult timp. Efortul 3DLAC de cercetare și inovare i-a condus la studierea proprietăților lacului, a fost testat și au obtinut soluția care a fost treptat îmbunătățită până la obținerea unor rezultate excelente. 3DLAC este un produs simplu dezvoltat din lacul tradițional în care co-polimerii acestuia au fost îmbunătățiți și mirosurile și alte substanțe eliminate. 3DLAC este prezent în peste 50 de țări și are o creștere exponențială. 3DLAC a devenit parte integranta din industria printarii 3D.

Cercetare + Dezvoltare + Inovare
De la început, 3DLAC a fost dezvoltat pentru a oferi cea mai bună soluție posibilă. Acest lucru a condus la crearea de noi produse și o dezvoltare constantă a formulei noastre.
În prezent, exista si soluția 3DLAC PLUS cu un format mai confortabil și transportabil, precum și cu produse noi care vor fi lansate în curând.

Spray adeziv 3DLAC 400 ml 20%
Spray adeziv 3DLAC 400 ml ACCESORII
Spray-ul adeziv 3DLAC mareste aderenta printului de platforma de printare. Funcția sa este de a lipi primul strat de filament de platforma pentru a menține începutul printarii constant, evitând...
5 (4 recenzii)
32,77 RON (fara TVA)
49,00 RON
39,00 RON (cu TVA)
Spray adeziv vaporizator 3DLAC Plus 100 ml 35%
Spray adeziv vaporizator 3DLAC Plus 100 ml ACCESORII
Spray-ul adeziv vaporizator 3DLAC PLUS mareste aderenta printului de platforma de printare. Funcția sa este de a lipi primul strat de filament de platforma pentru a menține începutul printarii...
24,37 RON (fara TVA)
45,00 RON
29,00 RON (cu TVA)