Filamente 3D (filamente3d.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata online - PayU

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru toate metodele de plată, inclusiv PayU, se aplică termenii și condițiile referitoare la Retururi. Aflați detalii despre politica de Retururi AICI.

Plata online - EuPlatesc.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Pentru toate metodele de plată, inclusiv EuPlatesc.ro, se aplică termenii și condițiile referitoare la Retururi. Aflați detalii despre politica de Retururi AICI.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru toate metodele de plată, inclusiv ramburs, se aplică termenii și condițiile referitoare la Retururi. Aflați detalii despre politica de Retururi AICI.


NOU! Plata prin PayPo - Plătești în 30 zile (doar pentru persoane fizice) - MOMENTAN SUSPENDATA

Îți oferim o nouă metodă inovativă de plată - PayPo! Prin PayPo, îți poți organiza cumpărăturile astfel încât să ai acum toate produsele pe care ți le dorești dar să le achiți după 30 de zile!

Această metodă de plată este valabilă momentan doar pentru persoane fizice pentru comenzi între 10 lei și 1500 lei. Cumperi acum și plătești în 30 de zile, fără costuri suplimentare!

 

Cum funcționează Paypo?

Plata prin PayPo durează doar câteva minute și se poate finaliza în 3 pași ușor de urmat:

  1. Adaugă produsele în coșul de cumpărături pe Filamente3D.ro de maxim 1500 lei și alege să plătești prin PayPo. Site-ul nostru te va redirecționa către PayPo unde trebuie să completezi datele personale solicitate pentru verificarea informațiilor și transmiterea codului SMS.
  2. PayPo verifică comanda, datele tale și numărul tău de telefon. După verificarea datelor informațiilor și confirmarea codului trimis prin SMS, PayPo plătește produsele tale în câteva minute, iar tu vei primi comanda în câteva zile. În cazul în care este necesar, PayPo poate solicita câteva detalii suplimentare. Stai fără grijă, produsele tale vor fi rezervate până la finalizarea verificărilor!
  3. Plătești comanda către PayPo. Pentru a achita sumele datorate către PayPo, ai la dispoziție 30 de zile de la achiziția produselor.

 

Ce se întâmplă în cazul în care nu mai dorești comanda?

În cazul în care nu mai dorești o comandă plătită prin PayPo, de îndată ce curierul ne aduce înapoi coletul tău, anulăm suma datorată către PayPo pentru acea comandă, în conformitate cu termenii si condițiile Filamente3D.ro (consultă AICI Termenii și condițiile Filamente3D.ro)

 

Cum pot contacta PayPo?

Serviciul Relații cu clienții PayPo este disponibil de luni până vineri între orele 08:00-18:00. În cazul în care ai întrebări sau neclarități, îi poți contacta la telefon: 0312 294 746 sau prin e-mail la info@paypo.ro

Pentru mai multe detalii accesează următorul link.


Pentru toate metodele de plată, inclusiv PayPo, se aplică termenii și condițiile referitoare la Retururi. Aflați detalii despre politica de Retururi AICI.


Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii, confirmare realizata de departamentul Contabilitate al societatii noastre. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

ATENTIE! Daca selectati aceasta metoda de plata (transfer bancar/OP), exista posibilitatea ca, in functie de protocoalele bancilor, sa dureze 1-2 zile pana primim confirmarea de plata de la departamentul Contabilitate al societatii noastre.

In cazul in care plata nu este confirmata in termen de 5 (cinci) zile calendaristice de la data emiterii facturii, comanda se anuleaza automat.

Pentru toate metodele de plată, inclusiv transfer bancar, se aplică termenii și condițiile referitoare la Retururi. Aflați detalii despre politica de Retururi AICI.


Plata la termen

Clientul poate solicita “plata la termen” pentru o perioadă de maxim 30 de zile dacă, în prealabil, semnează un contract cu ATELIER CONCEPT&DESIGN STUDIO SRL. Semnarea contractului pentru plată la termen este condiționată de:

  • un istoric de minimum 5 comenzi achitate integral
  • valoarea comenzii cu plată la termen nu poate depăși cu mai mult de 20% valoarea celei mai mari comenzi anterioare

Dreptul de plată la termen poate fi revocat, pentru o perioadă de minim 6 luni, dacă Clientul nu respectă condițiile contractuale, inclusiv termenul de plată.

Pentru achizițiile cu plată la termen nu se aplică discount.

In cazul plății prin ordin de plată (OP) dacă Clientul are deja o factură neachitată, indiferent că aceasta este încă in termen, SC ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL își rezervă dreptul ca să nu livreze cea de-a doua comandă sau următoarele comenzi până la achitarea integrală a facturii anterioare.

Pentru toate metodele de plată, inclusiv plata la termen, se aplică termenii și condițiile referitoare la Retururi. Aflați detalii despre politica de Retururi AICI.


Plată prin TBI credit

Această metodă de plată se activează doar pentru comenzile a căror valoare depășește suma de 400 lei. Condițiile de acordare a acestui tip de plată sunt disponibile pe site-ul procesatorului.

https://tbibank.ro/product/cumparaturi-bunuri-online/

Pentru toate metodele de plată, inclusiv TBI Credit, se aplică termenii și condițiile referitoare la Retururi. Aflați detalii despre politica de Retururi AICI.


Plata folosind creditele din Wallet

Aceasta metoda de plata este discponibila in masura in care detineti credite in portofelul electronic. Acestea sunt vizibile in contul Dvs. de pe site-ul Filamente3D.ro si se obtin in urma achizitiilor. Se acorda 1% credite la fiecare comanda.

Creditele se pot folosi pentru plata 100% a comenzii, in masura in care creditele sunt suficiente pentru a achita comanda. In caz contrar acestea puteti opta pentru plata partiala folosind creditele disponibile in cont.

.

In cazul BLACK FRIDAY sau promotii cu limita de timp (ex. Flash Sale) care sunt valabile doar pentru un interval stabilit si anuntate prin intermediul website-ului si prin intermediul altor canale (ex. Social Media, newsletter etc): metodele de plata raman aceleasi, insa confirmarile de plata (transfer bancar) trebuie transmise pana la finalul promotiei. In caz contrar comenzile se anuleaza de drept.


Facturile se emit numai in format electronic si sunt transmise prin email. Acestea se regăsesc și în contul de Client de pe site-ul nostru, Filamente3D.ro


Actualizat: 19.07.2023

Produse de comparat (/4)