Achizitii prin SEAP-SICAP

Fiecare produs comercializat de către Filamente3D.ro (marcă înregistrată a Atelier Concept & Design Studio SRL) este disponibil pentru achiziție publică și prin platforma SEAP - SICAP:

 

  • Filamente 3D (diametru 1.75mm și 2.85mm)
  • Rășini pentru printare 3D
  • Echipamente de printare 3D
  • Sisteme de post-procesare
  • Piese de schimb și accesorii pentru printarea 3D

 

Pentru achizitiile prin SEAP/SICAP se aplica doar termenii și condițiile referitoare la transport (transport gratuit pentru comenzi peste 100 lei numai în locațiile cu centre Fan Courier Express)

Stocurile sunt actualizate în timp real.

 

Pentru a demara procesul de achiziție, vă rugăm să urmăriți pașii următori:

  • În primul rând, plasați o comandă normală pe site-ul nostru, parcurgând toate etapele de achiziție, iar în comentariu să precizați că doriți procurarea produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar ca să aveți produsele rezervate, respectiv pentru ca noi să știm produsele, tipul acestora și cantitățile exacte pe care doriți să le achiziționați. Pentru mai multe informații despre cum se plasează o comandă, vă rugăm vizitați pagina Cum cumpar.
  • După primirea comenzii pe site, vă vom contacta telefonic pentru confirmarea în detaliu a produselor, tipului acestora și cantităților produselor comandate. După verificarea și confirmarea telefonică, vom pune la dispoziție produsele și pe platforma SEAP-SICAP, dacă nu au fost încărcate până în momentul respectiv. Momentan nu există o modalitate automatizată prin care sutele de produse comercializate de noi să fie încărcate în integralitate pe platforma SEAP-SICAP.
  • Îndată ce produsele devin disponibile pe SEAP-SICAP, veți fi anunțați și veți putea începe procedura de achiziție publică electronică.

După inițierea achiziției și deliberarea ofertei, vă vom emite o factură fiscală care va conține și contul de Trezorerie al societății,

Marfa împreună cu factura, avizul de însoțire marfă, declarațiile de conformitate și de calitate, vor fi livrate la adresa specificată în comandă.

actualizat: 01.08.2021