Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

Noi, ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL, credem ca transparenta este unul din ingredientele unei relatii pe termen lung. Apreciem interesul tau pentru tehnologiile 3D, pentru inovatie si evolutie.

Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi atunci cand ne dai acces la datele tale cu caracter personal.

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Filamente 3D (www.filamente3d.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Atelier Concept & Design Studio srl pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc., numai cu acordul prealabil al tau.

Confidentialitatea datelor tale este foarte importanta pentru noi si de aceea, in continuare, vei gasi informatii care au ca scop sa te faca sa intelegi mai bine ce date personale colectam, cum le folosim, ce facem ca sa le pastram in siguranta si care este nivelul tau de control in relatie cu datele tale cu caracter personal.

Filamente 3D (www.filamente3d.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

 

[1]        CINE SUNTEM SI CUM NE POTI CONTACTA

Noi suntem Filamente 3D, marca a ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL, cu sediul social in Strada Comana, nr.40, etaj 1, Sector 1, Bucuresti; nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/5764/2015, CUI RO34508187, e-mail: comenzi@filamente3d.ro, tel. 0799-780-393.

Adresa noastra de corespondenta este strada Valea Merilor nr. 39, parter, sector 1, Bucuresti, e-mail: comenzi@filamente3d.ro, tel. 0799-780-393.

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email datepersonaledpo@filamente3d.ro.

 

[2]        DATELE PE CARE LE COLECTAM

Poti vizita site-ul nostru in mod anonim.

Daca alegi sa faci o comanda pe site-ul www.filamente3d.ro atunci ai urmatoarele optiuni:

  1. Checkout rapid (plasare comanda fara crearea unui cont)
  2. Crearea unui cont

Oricare din cele doua variante ai ales vom colecta detaliile de baza:

Adresa de e-mail

Nume si prenume

Numar de telefon

Adresa

Cod Unic de Inregistrare (CUI)

Numele bancii si codul IBAN

Cod Numeric Personal (CNP) – acest camp este optional (il poti lasa necompletat daca nu vrei sa ne transmiti aceasta informatie).

Dupa completarea acestor date esti rugat sa accepti termenii si conditiile de utilizare, dupa ce, in prealabil, ai luat cunostinta despre continutul acestora.

 

In plus, site-ul www.filamente3d.ro utilizeaza cookie-uri de 3 tipuri:

-       Cookie-uri Esentiale - in absenta lor, utilizarea anumitor componente de baza ale site-ului, precum plasarea de comenzi, nu s-ar mai putea desfasura in bune conditii;

-       Cookie-uri de Performanta – care includ cookie-urile de performanta si cookie-urile de analiza a vizitelor;

-       Cookie-uri de Social Media si publicitate - acestea includ cookie-urile care pot fi plasate prin intermediul site-ului de catre retelele sociale sau de catre serviciile de publicitate pe care le utilizam.

Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul utilizam serviciile Retargeting.biz. Acestia trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oras, judet, adresa IP (inclusiv posibila locatie), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.

 

Site-ul www.filamente3d.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care il folosesti. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

 

Puteti refuza sa acceptati cookie-uri prin activarea setarii corespunzatoare de pe browserul dumneavoastra. Daca selectati aceasta setare, este posibil sa nu aveti acces la anumite parti ale site-ului nostru. Daca nu ati ajustat setarea browserului dumneavoastra astfel incat sa refuze cookie-urile, sistemul dumneavoastra va continua sa accepte cookie-uri atunci cand va directionati browserul catre site-ul nostru.

 

[3]        SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR TALE

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

-       Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;

-       Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;

-       Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;

-       Pentru administrarea site-ului

-       Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;

-       Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;

-       Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

-       Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Filamente 3D (www.filamente3d.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

-       pentru compilarea de statistici privind utilizatorii

-       pentru activitati de post-vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea produselor oferite (inclusiv evaluarea produselor pe website-ul www.filamente3d.ro), imbunatatirea calitatii serviciilor de reparatii si intretinere a produselor comercializate; efectuarea interventiei de service, inlocuiri de produse.

-       in scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

 

[4]        TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII DATELOR

In conformitate cu regulamentul UE privind protectia generala a datelor (GDPR),prelucrarea datelor tale se face pe baza consimtamantului tau. Cu alte cuvinte, pentru cei care s-au inregistrat pe site, temeiul legal in baza caruia prelucram aceste date este consimtamantul tau pe care ni l-ai acordat la momentul la care ai completat cu datele tale personale formularul de inscriere / comanda de pe site.

Iti reamintim ca-ti poti retrage consimtamantul oricand trimitand un email pe adresa datepersonaledpo@filamente3d.ro.

 

[5]        DREPTUL DE A RETRAGE CONSIMTAMANTUL

Ai dreptul oricand sa-ti retragi consimtamantul. Poti face aceasta trimitand un email in acest sens la adresa de e-mail datepersonaledpo@filamente3d.ro sau la adresa specificata la punctul [1].

Cand ti-ai retras consimtamantul, Filamente 3D nu iti va mai putea transmite informatii.

 

[6]        CUM ITI PROTEJAM INFORMATIILE TALE?

ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl implementeaza masuri tehnice, fizice si organizationale pentru a mentine securitatea datelor tale personale impotriva pierderii accidentale, distrugerii accidentale sau ilegale, impotriva modificarii, utilizarii neautorizate, divulgarii si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Nu exista date personale stocate permanent in afara platformelor administrate de ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl. Astfel, securitatea fizica este mentinuta de subcontractantii ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl. Datele prelucrate sunt in siguranta.

SC SHOPMANIA NET SRL si ceilalti subcontractanti se conformeaza tuturor cerintelor GDPR.

 

Pentru a asigura integritatea, toate transmisiile de date sunt criptate pentru a se alinia cu cele mai bune practici pentru protejarea confidentialitatii si a integritatii datelor. Utilizam tehnologia SSL, Secure Socket Layer, pentru a transmite comunicatiile dintre tine si site-ul www.filamente3d.ro , folosind interfata utilizator. Pentru datele in tranzit, serviciul utilizeaza protocoale de transport standard pentru industrie atat intre dispozitive si centrele de date cat si in interiorul centrelor de date.

Toti membrii personalului sunt supusi unei confidentialitati depline, iar subcontractantii si subprocesorii trebuie sa semneze un acord de confidentialitate. Ori de cate ori datele personale sunt accesate de personal autorizat, accesul este posibil numai printr-o conexiune criptata.

ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO srl te va informa in permanenta despre modificarile aduse proceselor pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor, inclusiv practicile si politicile. Poti cere oricand informatii despre locul si modul in care datele sunt stocate, securizate si utilizate.

 

[7]        PERIOADA DE STOCARE A DATELOR

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Filamente 3D (www.filamente3d.ro) prin email la adresadatepersonaledpo@filamente3d.rosau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

 

[8]        CUM SI CU CINE IMPARTIM ACESTE DATE - DEZVALUIREA DATELOR TALE

 

ATELIER CONCEPT & DESIGN STUDIO SRL nu vinde, nu ofera la schimb si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Partenerii sau subcontractantii nostri de incredere, care ne asista in exploatarea site-ului nostru cu scopul desfasurarea afacerii noastre sau in deservirea ta, pot avea acces la informatii de identificare personala pe baza nevoii de a cunoaste si au obligatia contractuala de a pastra confidentialitatea informatiilor.

De asemenea, vom putea sa dezvaluim informatii in urmatoarele situatii:

-       cand suntem solicitati in acest sens de catre organele competente ale statului

-       pentru a impune respectarea politicilor site-ului nostru

-       pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta noastra sau a altora

 

[9]        PARTENERII SI SUBCONTRACTANTII NOSTRI DE INCREDERE

 

SC SHOPMANIA NET SRL

e-mail: biz@shopmania.ro

fax: 0344 100 826

tel: 0344.111.121

 

MAILCHIMP

The Rocket Science Group, LLC

675 Ponce de Leon Ave NE

Suite 5000

Atlanta, GA 30308 USA

Mailchimp este certificat conform EU-US Privacy Shield

 

Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti,

Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947,

E-mail: info@retargeting.biz

Numar de telefon: +40-727-383-165

 

Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.biz, un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.

Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oras, judet, adresa IP (inclusiv posibila locatie), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.

Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori inregistrati sau clienti ai site-ului, dupa caz, in functie de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.

Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidentialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.

Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.

Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa datepersonaledpo@filamente3d.ro

 

Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA - ne ofer serviciul Google Analytics. Nu transferam date cu caracter personal catre acest partener. Inclusiv adresa IP a vizitatorului este anonimizata inainte de transfer. Google LLC este certificat in temeiul Scutului de Confidentialitate UE-SUA (EU-US Privacy Shield).

 

PayU SA

Adresa:  Cladirea Opera Center 2, str. Dr. Nicolae Staicovici, nr. 2, etaj 6, Sector 5, Bucuresti, Romania

PayU SA ne ofera servicii de plata online. Nu transferam date cu caracter personal catre PayU.

 

EuroPayment Services

CUI RO18773866

Adresa: Str. Mizil, nr. 2C, Bloc Socum, etaj 1, stanga, Bucuresti, Sector 3, 032265, Romania

e-mail: office@euplatesc.ro

  1. 0371335807

 

 

SC FAN Courier Express SRL

Cod de inregistrare fiscala RO13838336

Sediul social in str. Fabrica de Glucoza, nr. 11 C, Bucuresti, sector 2, cod postal 020332

e-mail: juridic@fancourier.ro

 

Urgent Cargus SA

  1. J23/344/2013

Cod de inregistrare fiscala: RO3541906

Adresa: Magurele, str. Atomistilor nr. 99 - 115, corp C1, jud. Ilfov

Tel: 021 9330 sau 021 9282

e-mail:

 

Toti partenerii si subcontractantii nostri care prelucreaza datele personale trebuie sa se conformeze prevederilor GDPR. De aceea vom monitoriza mentinerea standardelor impuse de GDPR pentru a ne asigura ca sunt indeplinite cerintele privind protectia datelor. Toti partenerii si subcontractantii din Statele Unite ale Americii (USA), sunt certificati conform EU-US Privacy Shield.

Modificarile privind adaugarea sau inlocuirea partenerilor si subcontractantilor care manipuleaza date cu caracter personal vor fi anuntate prin actualizarea prezentului document.

Tu ai posibilitatea de a te opune unor astfel de modificari si de a solicita eliminarea din baza noastra de date.

 

[10]       DREPTURILE TALE IN RELATIE CU DATELE PE CARE NI LE-AI PUS LA DISPOZITIE

Pentru ca ne-ai acordat consimtamantul, este datoria noastra sa te informam ca ai urmatoarele drepturi, pe care le poti exercita oricand trimitand un email la adresa datepersonaledpo@filamente3d.ro. Te asiguram ca vom raspunde la oricare din cererile tale, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.

Dreptul la stergerea datelor  ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam corectitudinea lor.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele tale intr-un format structurat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator.

 

[11]       DREPTUL DE A DEPUNE O PLANGERE

In situatia putin probabila ca nu reusim sa raspundem cererilor tale, ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://datepersonale.ro/, si de asemenea ai dreptul la o cale de atac judiciara.

 

[12]       DATELE DE CONTACT ALE RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR (RPD)

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email datepersonaledpo@filamente3d.ro.

 

[13]       SECURITATEA DATELOR

Siguranta datelor tale este una dintre prioritatile noastre. Folosim o combinatie de controale tehnice (IT), administrative si fizice pentru ca datele tale sa fie in siguranta. Cu toate acestea nicio metoda de transmitere, prelucrare sau stocare a datelor nu este complet sigura. Daca ai orice subiect sau ingrijorare legata de securitatea datelor tale, te rugam sa ne contactezi imediat pe adresa datepersonaledpo@filamente3d.ro

 

[14]       CONSIMTAMANTUL TAU

Utilizand site-ul nostru, esti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

[15]       MODIFICARI ALE POLITICII NOASTRE DE CONFIDENTIALITATE

Daca vom decide sa modificam Politica de confidentialitate, vom opera respectivele modificari pe aceasta pagina si vom actualiza data de modificare a Politicii de confidentialitate.

 

[16]       SESIZARI CU PRIVIRE LA CONFIDENTIALITATE

In masura in care aveti orice ingrijorare cu privire la confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le procesam, sau doriti sa efectuati o reclamatie legata de confidentialitate, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa datepersonaledpo@filamente3d.ro.

Dupa primirea emailului dumneavoastra, va vom contacta pentru confirmarea primirii e-mail-ului tau si vom investiga ingrijorarea sau reclamatia transmisa si vom depune toate eforturile sa iti furnizam raspunsul nostru intr-o durata de timp rezonabila.

 

[17]       DATE DE CONTACT

Pentru a transmite intrebari sau comentarii legate de politica noastra de confidentialitate si practicile noastre de confidentialitate, te rugam sa ne contactezi la datepersonaledpo@filamente3d.ro.

 

 

 

 

Data modificarii acestei politici de confidentialitate: 24 mai 2018.

  
  


  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  



  
  

  

Marturiile clientilor

 

Materiale de calitate care te ajuta in proiecte diverse de la cele mai mici detalii la cele mai rezistente obiecte la pret rezonabil. Echipa prompta...

Stefan

Vezi mai multe marturii