RIDICARE PERSONALA DE LA SEDIU (DOAR IN BUCURESTI)  A COMENZII (optiune disponibila de Luni pana Vineri, pana in ora 16.00)

Daca va grabiti, puteti alege sa ridicati personal comanda.

Pentru a putea ridica personal comanda trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

  1. Efectuati comanda online
  2. Achitati cu cardul prin PayU sau EuPlatesc.ro

Daca introduceti o adresa de Bucuresti si selectati una din urmatoarele metode de plata: PayU sau EuPlatesc.ro sau transfer bancar, se va activa in cadrul magazinului metoda de livrare: “Ridicare personala de la sediu (doar in Bucuresti)”.

Dupa achitarea prin PayU sau EuPlatesc.ro veti primi un email de confirmare a platii precum si factura in format electronic (verificati toate folderele, inclusiv cel de Spam). Pentru a va asigura ca email-urile intra in casuta Dvs. de mail, va recomandam sa ne adaugati adresa in agenda Dvs.

Daca achitati prin transfer bancar, va rugam sa ne transmiteti confirmarea de plata pe email comenzi@filamente3d.ro. Dupa confirmarea platii, confirmare realizata de departamentul Contabilitate al societatii noastre, veti primi un email de confirmare. ATENTIE! Daca selectati aceasta metoda de plata (transfer bancar/OP), exista posibilitatea ca, in functie de protocoalele bancilor, sa puteti ridica comanda doar a doua zi, dupa confirmarea de plata a departamentului Contabilitate al societatii noastre.

  1. Asteptati pana primiti SMS si/sau email de confirmare de ridicare a comenzii (in cca 30 min)

In momentul in care comanda este pregatita (ambalata) veti primi SMS pe numarul de telefon pe care l-ati lasat in comanda Dvs. prin care se va specifica intervalul orar in care puteti ridica comanda, precum si adresa de la care o veti ridica: str. Valea Merilor nr. 39, sector 1, Bucuresti. De asemenea, la scurt timp veti primi si email-ul de confirmare a comenzii in care veti gasi toate informatiile, inclusiv un link de Google Maps pentru o localizare mai usoara a sediului nostru.

 .

Comenzile NU se pot achita la sediul nostru, nici cash, nici cu cardul.

.

ATENTIE! Comenzile plasate dupa ora 16.00, in zilele lucratoare, pot fi ridicate de Dvs. DOAR in urmatoarea zi lucratoare (ex. luni).

Comenzile plasate in weekend pot fi ridicate de Dvs. DOAR incepand cu prima zi lucratoare (ex. luni).


Actualizat 09.11.2022

Produse de comparat (/4)