RIDICARE PERSONALA DE LA SEDIU (DOAR IN BUCURESTI)  A COMENZII (optiune disponibila de Luni pana Vineri, pentru comenzi plasate pana in ora 16.00)

Daca va grabiti, puteti alege sa ridicati personal comanda.

Adresa de la care puteti prelua comanda: strada Valea Merilor nr. 39, sector 1, Bucuresti.

Program de lucru: de luni pana vineri intre 9:00 si 17:00

Google Mapshttps://g.page/Filamente3D

.

 

------------------------------------------------------------------------

.

Pentru a putea ridica personal comanda trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

  1. Efectuati comanda online
  2. Achitati ONLINE cu cardul prin PayU sau EuPlatesc.ro (Comenzile NU se pot achita la sediul nostru, nici cash, nici cu cardul)

Daca introduceti o adresa de Bucuresti si selectati una din urmatoarele metode de plata: PayU sau EuPlatesc.ro sau transfer bancar, se va activa in cadrul magazinului metoda de livrare: “Ridicare personala de la sediu (doar in Bucuresti)”.

Dupa achitarea prin PayU sau EuPlatesc.ro veti primi un email de confirmare a platii precum si factura in format electronic (verificati toate folderele, inclusiv cel de Spam). Pentru a va asigura ca email-urile intra in casuta Dvs. de mail, va recomandam sa ne adaugati adresa in agenda Dvs.

Daca achitati prin transfer bancar, va rugam sa ne transmiteti confirmarea de plata pe email comenzi@filamente3d.ro. Dupa confirmarea platii, confirmare realizata de departamentul Contabilitate al societatii noastre, veti primi un email de confirmare. ATENTIE! Daca selectati aceasta metoda de plata (transfer bancar/OP), exista posibilitatea ca, in functie de protocoalele bancilor, sa puteti ridica comanda doar a doua zi, dupa confirmarea de plata a departamentului Contabilitate al societatii noastre.

  1. Asteptati pana primiti SMS si/sau email de confirmare de ridicare a comenzii (in cca 30 min). Puteti ridica comanda incepand cu ora de la care primiti SMS si/sau EMAIL si pana la finalul programului nostru de lucru (17.00) sau in urmatoarele zile lucratoare de la ora 9.00 - 17.00.

In momentul in care comanda este pregatita (ambalata) veti primi SMS pe numarul de telefon pe care l-ati lasat in comanda Dvs. prin care se va specifica intervalul orar in care puteti ridica comanda (programul nostru de lucru este de luni pana vineri intre orele 9.00 - 17.00), precum si adresa de la care o veti ridica: str. Valea Merilor nr. 39, sector 1, Bucuresti. De asemenea, la scurt timp veti primi si email-ul de confirmare a comenzii in care veti gasi toate informatiile, inclusiv un link de Google Maps pentru o localizare mai usoara a sediului nostru.

 .

Comenzile NU se pot achita la sediul nostru, nici cash, nici cu cardul.

.

ATENTIE! Comenzile plasate dupa ora 16.00, in zilele lucratoare, pot fi ridicate de Dvs. DOAR in urmatoarea zi lucratoare (ex. luni).

Comenzile plasate in weekend pot fi ridicate de Dvs. DOAR incepand cu prima zi lucratoare (ex. luni).

.

In cazul ridicarii personale a comenzii de la sediul nostru: comanda poate fi ridicata in termen de 180 de zile de la data confirmarii comenzii (trimitere SMS si email). Dupa scurgerea acestui termen, produsele comandate si neridicate vor fi considerate abandonate si vor fi valorificate de magazin.

De asemenea, in cazul in care Clientul nu ridica comanda in termen de 10 zile de la data confirmarii (trimitere SMS si email), incepand cu a 11-a zi se va percepe taxa de inmagazinare de 1 leu/zi lucratoare.


Actualizat 24.05.2023

Produse de comparat (/4)