Review: Filamentele Galaxy PLA de la FormFutura

Review: Filamentele Galaxy PLA de la FormFutura

Galaxy PLA de la FormFutura este o gama de filamente cu particule stralucitoare, perfect adaptata pentru proiecte de design. Specificatiile tehnice le puteti consulta aici, insa probabil ca nu parametrii de rezistenta sau flexibilitate sunt cei care va intereseaza la acest filament, ci mai degraba proprietatile suprafetei printate.

Ambalajul ecologic si sustenabil pe care FormFutura l-a introdus anul trecut se regaseste si la aceasta gama de filamente.

In afara de calitatea cu care ne-a obisnuit deja FormFutura, filamentele Galaxy sunt spectaculoase din punctul de vedere al suprafetelor printate: prezenta fulgilor argintii genereaza o suprafata in care straturile sunt aproape invizibile, dand aspectul similar unui obiect turnat in matrita.Din punctul de vedere al culorilor, aceasta gama de filamente are douasprezece culori din care puteti alege.

Trebuie insa sa fac cateva remarci asupra a trei culori: Mercury Brown si Jupiter Brown nu sunt la fel de stralucitoare ca celelalte, insa Mercury Brown are o culoare extrem de placuta, similara cu cea a cuprului; Calisto Yellow este mai degraba oliv, decat galben, insa o culoare foarte interesanta.


Incercati-le chiar acum: https://www.filamente3d.ro/pla/formfutura?f=645

.

Afla mai multe despre celelalte game de filamente, lansate de FormFutura, dedicate design-ului. 

Taguri:

Comentarii