Wicked Engineering, LLC a fost fondată în 2016 de proprietarul și președintele Paul McGarr. Obiectivul lor principal este camera de post-întărire CUREbox UV. CUREbox s-a născut din necesitate, dar a devenit rapid pasiunea lor. Wicked Engineering, LLC a fost și este în continuare o companie de dezvoltare de produse. Paul a petrecut mai mult de douăzeci de ani ca inginer de cercetare și dezvoltare pentru industria biotehnologiei. El aplică cunoștințele acumulate în proiectele de dezvoltare a produselor pe care le realizeaza. Un astfel de proiect a fost unul intern care a dus neintenționat la produsul CUREbox.

În 2016 stereolitografia de birou (SLA) tocmai începea, datorită Formlabs care tocmai lansase imprimanta 3D pentru desktop pentru Form. S-au grăbit să comande unul pentru a realiza prototipurile, dar imediat după comandă si-au dat seama că lipsește ceva. Nu existau dispozitive adecvate post-întărire UV disponibile la un preț suportabil pentru industria tânără și încă în curs de dezvoltare. Ceea ce a început ca un proiect intern pentru a-si construi singuri o unitate de post-întărire pe care să o foloseasca cu noua lor imprimantă 3D, s-a transformat într-o oportunitate de afaceri.

 

Wicked Engineering, LLC a fost primul pe piață cu un dispozitiv complet de post-întărire pentru piața SLA prosumer. Axarea pe calitate și servicii le-a permis să devina un brand recunoscut la nivel internațional. Sunt mândri că proiecteaza și fabrică produsul lor în New England. Sustin produsul lor, iar clienții sunt cu adevărat fericiți. 

Pe măsură ce privesc spre viitor, intenționeaza să ofere în continuare soluții de calitate clienților existenți și noi pe piețele existente și noi.

Disponibil doar
la comanda
CUREbox UV
CUREbox UV Post-procesare (rasina)
Pentru rezultate de înaltă calitate, post-procesarea este esențială! Piesele printate 3D corectate au proprietăți mecanice mult mai bune decât părțile slab întărite. Post-procesarea necesită...
5.190,00 RON
4.361,34 RON (fara TVA)
Disponibil doar
la comanda
CUREbox Plus UV
CUREbox Plus UV Post-procesare (rasina)
Pentru rezultate de înaltă calitate, post-procesarea este esențială! Piesele printate 3D corectate au proprietăți mecanice mult mai bune decât părțile slab întărite. Post-procesarea necesită...
6.279,00 RON
5.276,47 RON (fara TVA)
Produse de comparat (/4)