PROGRAFEN este un brand care oferă primul filament comercial polonez cu grafen. Este disponibil pe scară largă la scară de masă și conține grafen cu o structură certificată. Filamentul PROGRAFEN oferă proprietăți mecanice excelente, imprimări precise și o formulă inovatoare, standardizată și certificată. Alăturați-vă nouă pentru a explora potențialul grafenului încorporat în PLA și PET-G. Mutați-vă imprimarea 3D la următorul nivel cu filamentul PROGRAFEN. PROGRAFEN este un filament care garantează imprimare 3D precisă și repetabilitate ridicată a imprimărilor. Filamentul nostru pe bază de grafen oferă cea mai înaltă calitate, care este necesară pentru producția de masă. Se va dovedi eficient în industria auto, aviație, fabricarea de scule și industria electronică. Filamentul nostru este, de asemenea, perfect potrivit pentru prototipuri și imprimări individuale.

Filamentul PROGRAFEN este fabricat de Advanced Graphene Products, una dintre primele companii care produce grafen standardizat la scară de masă. Compania este proprietarul unei tehnologii unice la nivel global de producere a grafenului HSMG® (Grafen metalurgic de înaltă rezistență) pe suprafețe mari. Are expertiză și experiență în materialele pe bază de grafen și procesarea acestora. Tehnologia de producție include atât grafen de suprafață mare sub formă de foi de grafen monocristal, cât și fulgi de grafen sintetizat chimic.

Filamentele PLA și PET-G sunt îmbogățite cu fulgi de grafen, care îmbunătățesc semnificativ proprietățile mecanice ale materialului de bază precum elasticitatea sau modulul de tracțiune.

Filament 1.75mm PET-G PROGRAFEN GRAPHENE (negru) FILAMENTE
Temperatura de printare: 200-250 °C Temperatura platforma: 55-60°C Viteza de printare: <100 mm/s . PET-G PROGRAFEN GRAPHENE este un material negru pentru uz general. Adăugarea unui...
129,00 RON
108,40 RON (fara TVA)
Filament 1.75mm PLA PROGRAFEN GRAPHENE (negru) FILAMENTE
Temperatura de printare: 192-208 °C Temperatura platforma: 20-60°C Viteza de printare: <100 mm/s . PLA PROGRAFEN GRAPHENE este un material negru pentru uz general. Este un material...
129,00 RON
108,40 RON (fara TVA)
Produse de comparat (/4)