Polymaker este o echipă internațională pasionată de printarea 3D. Producem cele mai bune materiale de printare 3D controlând fiecare etapă a producției. Cu un portofoliu divers de materiale, de la materiale plastice de înaltă performanță până la soluții estetice unice, Polymaker va continua să adauge materiale de ultimă oră portofoliului său în continuă creștere.

Misiunea Polymaker este să creeze cele mai bune din clasă atunci când vine vorba de materiale de printare 3D. Credem că materialele sunt factorul favorabil care va realiza printarea 3D ca instrument final de producție. Materialele noastre de înaltă performanță oferă soluții care vor dezvolta printarea 3D într-o metodă de producție obișnuită.

În centrul Polymaker se află laboratorul nostru de cercetare și dezvoltare, aici toate materialele noastre sunt formulate și reglate fin de la zero pentru a crea cele mai bune materiale de imprimare 3D din clasă. Echipamentele noastre de testare de precizie combină cele mai recente progrese tehnologice pentru a ne asigura că suntem înaintea jocului. 

Polymaker implementează un control riguros al controlului calității asupra tuturor materialelor. Utilizând tehnologia noastră de ultimă oră, măsurăm atât rotunjimea, cât și diametrul filamentelor noastre de multe mii de ori pe secundă, monitorizându-ne procesele cu toleranțe stricte. Avem, de asemenea, o serie de procese și tehnologii care disting materialele Polymaker.

Produse de comparat (/4)