PolyMide™ este o familie de filamente pe bază de nailon/poliamidă.

Produse cu tehnologia Warp-Free™ de la Polymaker, filamentele PolyMide™ oferă proprietăți de inginerie intrinseci nailonului și ușurință de printare.

.

Descopera familia de filamente PolyMide de la Polymaker.

,

Familia PolyMide™ de la Polymaker este compusă din filamente pe bază de nailon (poliamidă) care oferă cele mai bune proprietăți mecanice, în ceea ce privește rezistența, rezistența la impact și rezistența la căldură a tuturor filamentelor de printare 3D.

.

Dacă printați piese funcționale care trebuie să funcționeze în medii solicitante, atunci nailonul armat cu fibră de carbon este filamentul potrivit.

Filamentele de nailon Polymaker sunt ușor de printat, păstrând în același timp toate calitățile extraordinare inerente nailonului. Printați piese ultra-rezistente fără a fi nevoie de o incintă încălzită sau de o incintă închisă. Polymaker implementează două dintre tehnologiile sale unice pentru filamentele de nailon armat cu fibre.

Tehnologia Warp-Free™ reduce viteza de cristalizare a lanțurilor de polimer de nailon, permițând ca forțele interne cauzate de încălzirea și extrudarea rapidă să se disipeze înainte de cristalizare. Aceasta înseamnă că forța de deformare este complet eliminată și puteți printa overhangs mari pe imprimante 3D cu platforme deschise.

Tehnologia Fiber-Adhesion™ optimizează chimia suprafeței fibrelor de carbon și de sticlă, astfel încât acestea să se lege omogen în matricea de nailon. Fibrele traversează orizontul stratului oferind rezistență nu numai în direcțiile X și Y, dar și sporesc rezistența la tracțiune pe axa Z în comparație cu un PA6 simplu.

Evitați nailonul din cauza problemelor de umiditate?

PolyMide™ PA12-CF este un nailon 12 din fibră de carbon care nu este afectat de problemele de umiditate cu care se confruntă alte filamente de nailon. Lanțul mai lung din nailon 12 polimer va absorbi cu 50% mai puțină umiditate din aer decât un lanț din polimerul nailon 6. Aceasta înseamnă că vă puteți printa și stoca rolele fără a vă face griji cu privire la umiditatea din camera Dvs. de printare și, în continuare, puteți obține o calitate excelentă a printării și rezultate perfecte până la sfârșitul rolei.

Alaturi de Polymaker te ajutam sa folosesti nylonul potrivit aplicatiei tale.


PolyMide CoPA

Nylon fără warping

Rezistenţă la uzură

Rezistenţă la impact

Aderenţă foarte bună între straturi

PolyMide PA6-CF

Cea mai mare rezistenţă

Cea mai mare rigiditate

Rezistenţă la temperatură 215°C

ESD Safe

PA12-CF

Nu este sensibil la umezeală

Uşurinţă în printare şi calitate ridicată

Rezistenţă ridicată

Rigiditate ridicată

PA6-GF

Mult mai accesibil dpdv al preţului faţă de CF

Rigiditate mare pe axa Z

Rezistenţă la temperatură 191°C

.


Produse de comparat (/4)