Poze Filament ReForm rPLA Black (negru) 1kg

  • Poze Filament ReForm rPLA Black (negru) 1kg
  • Poze Filament ReForm rPLA Black (negru) 1kg
  • Poze Filament ReForm rPLA Black (negru) 1kg
 
 
Pin It


Filament ReForm rPLA Black (negru) 1kg

SKU: 175-285-RFPLA-BLCK-1000

Pret (fara taxe): 143,70 RON

Pret (taxe incluse): 171 RON

 

 

Pretul include taxa TVA de 19%, Livrare GRATUITA a comenzilor peste 100 lei in locatiile cu centre de curierat FAN Courier Expres sau URGENT CARGUS.

Temperatura de printare: 180°-220°C

Temperatura platforma: 0°-60°C

Viteza de printare: 40 mm/s


ReForm este o inițiativă sustenabilă în cadrul Formfutura de a gestiona în mod eficient fluxurile reziduale de extrudare reziduale și de a le reutiliza în filamente high-end reutilizate creativ. Ideologia din spatele ReForm este de a face printarea 3D mai durabilă - fără a trebui să se facă compromisuri asupra proprietăţilor materialelor - şi totuşi să se menţină la un preţ accesibil.

ReForm vine în mai multe materiale - și anume rPLA, rPET și rTitan - care se bazează pe exact aceleași formulări unice ca şi gamele FormFutura de filamente EasyFil PLA, HDglass și TitanX, dar sunt făcute din fluxurile reziduale de extrudare care sunt recompuse și omogenizate în filamente de înaltă calitate, cu impact semnificativ scăzut asupra mediului.

Prin inițiativa ReForm FormFutura îşi propune să reducă fluxurile de deșeuri, să facă printarea 3D mai durabilă și să facă filamentul reutilizat creativ/reciclat semnificativ mai accesibil.

 CARACTERISTICI UNICE

- Filament 100% reutilizat creativ/reciclat, păstrând proprietățile de printare de neegalat ale omologilor lor EasyFil PLA, HDglass și TitanX de calitate virgină.

- Un impact mai mic asupra mediului prin controlul calității și reutilizarea fluxurilor de extracție a deșeurilor

- Ambalaje durabile: Filamentele ReForm sunt bobinate pe role de carton ușor reciclabile; filamentele ReForm este ambalat în cutii de carton reciclate.

- Compatibil, conform reglementărilor FDA (autoritatea americană) pentru contactul cu produse alimentare și băuturi

- Ușor de printat

- Filament accesibil, dar high-end, reutilizat creativ/reciclat

 Controlul fluxurilor de extracție a deșeurilor și reutilizarea în ReForm

Producția de filamente este o lucrare precisă, cu mulți parametri care influențează rezultatul final. Există întotdeauna un anumit procent de cădere prin extrudare în timpul pornirii și ieșirii sau atunci când un filament nu îndeplinește cerințele de toleranță la diametrul strâns. Chiar și atunci când sunt considerate fluxuri de deșeuri reziduale, ele sunt încă materiale fine. Într-un efort de a reutiliza acest flux continuu de materiale, mai degrabă decât de a le distruge (ceea ce are un impact enorm asupra mediului), FormFutura a început un proiect sustenabil de a da acestor materiale o a doua viață sub forma filamentului ReForm. Filamentele ReForm se bazează pe exact aceeași formulă ca filamentele din materiale virgine. Prin controlarea extrudării, căderea și asigurarea purității sale, aceste curente de cădere continuă sunt acum reconstituite și omogenizate în filamente ReForm high-end, care în prezent sunt disponibile numai într-o culoare neagră.

 Ambalaj durabil

Nu există nici o îndoială că toate materialele de ambalare au un fel de impact asupra mediului. Întrebarea este ce tipuri au cel mai mare impact sau cel mai puțin impact. În scopul de a susţine ideologia de bază a durabilității, toate materialele ReForm sunt livrate pe role din carton reciclat și sunt ambalate și în cutii de carton reciclate. Rolele și cutiile de carton au un impact mult mai mic asupra mediului și pot fi eliminate ușor după utilizare împreună cu gunoiul de uz casnic sau la punctul local de reciclare a hârtiei.

Documentatie tehnica (EN)

0799.780.393 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: culoare: NEGRU, PLA, RECICLATE

Producator: FormFutura

Tip de material: PLA

Brand: FormFutura

Culoare: negru

Greutate: 1.00 kg

Transparenta: opac

Dimensiune rola (diametrul exterior x diametrul interior x diametru interior suport x inaltime rola): 195mm x 100 mm x 38 mm x 85mm

Dimensiuni ambalaj (cutie carton): 205 mm x 205 mm x 90 mm

Greutate rola ambalata: 1.45 kg

Lungime filament 1.75 mm: rola 1 kg - cca 335 m

Lungime filament 2.85 mm: rola 1 kg - cca 126 m

Toleranta diametru: ± 0.05mm (1.75 mm) / ± 0.1mm (2.85 mm)

Cod produs - SKU: 175-285-RFPLA-BLCK-1000


  
  
  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

    
  

  

Marturiile clientilor

 

Excelent (5/5) Filamente de calitate! Un pic pretul cam mare dar...

Eugen

Vezi mai multe marturii