Poze Adeziv pentru printarea 3D Smart Stick 100ml

 
 
Pin It


Adeziv pentru printarea 3D Smart Stick 100ml

SKU: SMSTICK100ML-8434000009961

Pret (fara taxe): 63,03 RON

Pret (taxe incluse): 75 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Smart Stick este un adeziv indicat în special pentru utilizarea cu Smartfil PP (polipropilenă), datorită naturii chimice a polipropilenei, utilizarea acesteia pentru printarea 3D este într-adevăr complicată datorită incompatibilității acestui material cu cele mai multe materiale existente, determinând piesa să nu adere la suprafața de printare. Pentru aceasta, Smart Stick acționează ca o interfață între material și bază obținând astfel o mare aderență.
În plus, Smart Stick este un fixator foarte versatil și este compatibil cu majoritatea materialelor existente pe piața ABS, HIPS, PLA, PETG, PP, PA etc.


CUM UTILIZATI SMART STICK
1. Scoateți sigiliul de pe recipient.
Odată ce recipientul este primit, este necesar să scoateți etanșarea internă care împiedică împrăștierea conținutului înainte de a o folosi; pentru aceasta este necesar să deșurubați capacul aplicatorului și să eliminați etanșarea internă.

2. Aplicarea produsului.
Aplicați produsul pe platforma de printare într-un mod omogen, astfel se va crea o peliculă adezivă subțire care va asigura fixarea. Odată ce produsul este aplicat, se recomandă închiderea din nou a flaconului astfel încât lichidul interior să nu se usuce, cauzând înfundarea duzei.


3. Printarea piesei
Smart Stick este un produs care funcționează cu imprimante cu și fără platforma incalzita. In cazul imprimantelor cu platforma incalzita, temperatura ideală este de 70-90°C. Pentru piesele în cazul cărora este necesară o aderență mare, se recomandă creșterea temperaturii la 90-100°C pentru primul strat, pentru a obține o mare aderență între material și adeziv și, ulterior, reducerea temperaturii la 70°C pentru a crește capacitatea structurală a adezivului.


4. Desprinderea piesei
După realizarea piesei, unirea dintre materiale este foarte puternică, așa că se recomandă introducerea platformei în apă astfel încât această îmbinare să fie slăbită și poate fi îndepărtată ulterior prin utilizarea unei spatule.


5. Curatarea platformei
În multe cazuri, stratul creat după aplicarea adezivului poate fi reutilizat cu aceleași rezultate. Odată ce stratul este defect și trebuie înlocuit, este necesar să aplicați apă fierbinte peste platforma de printare astfel încât adezivul să fie slăbit și apoi îl îndepărtați folosind o spatulă. Se recomandă utilizarea produsului pe o platforma de sticla sau pe o platforma detașabilă, astfel incat procesul de curățare va fi mai ușor.


Documentatie tehnica (EN)

0799.780.393 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: ACCESORII, Aderenta platforma

Greutate produs: 0.25 kg.

Producator: Smart Materials 3D

Cod produs (SKU): SMSTICK100ML-8434000009961Produse similare


MAGIGOO este un adeziv pentru printarea 3D, usor de utilizat, conceput pentru a rezolva problema aderentei primului strat, cea mai frecvent întâlnită problemă în printarea 3...
83,19 RON (fara taxe)
99 RON (taxe incluse)
Temperatura de printare: 220 ± 30°C Temperatura platformă: - Viteza de printare: - Filamentul Clean vă ajută să vă mențineți imprimanta 3D și&nbs...
76,47 RON (fara taxe)
91 RON (taxe incluse)
  
  


  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  
  


  
  

  

Marturiile clientilor

 

Foarte bun (4/5) Am apreciat micuțul cadou din pachet. Calitatea produselor este de buna calitate. Prețul bandei de hârtie este puțin cam ri...

Radu

Vezi mai multe marturii