BlueCast este un brand italian axat pe producția de consumabile și echipamente profesionale de imprimare 3D. Din 2008, BlueCast este specializată pe producția de rășini turnabile pentru industria bijuteriilor.

Toate produsele BlueCast sunt certificate 100% fabricate în Italia și sunt dedicate utilizatorilor profesioniști. Rășina turnabilă BlueCast este absolut sigură pentru utilizatori, iar X10 este prima rășină 100% fără monomeri. Clienții din peste 50 de țări definesc rășinile BlueCast drept cea mai bună rășină turnabilă din piață. Ciclul bournout nu necesită trucuri speciale, reziduul este mai mic de 0,03% (test intern de x10 pe PerkinElmer TGA 8000), iar expansiunea este neglijabilă.

BlueCast produce, de asemenea, rășini de înaltă tehnologie pentru matrițe din cauciuc sau modele dentare. BlueCast a colaborat la proiectarea și dezvoltarea de imprimante 3D SLA bazate pe Galvo Laser, LCD și tehnologie DLP rapidă pentru unii producători de top din lume. BlueCast deține multe brevete în domeniul tehnologiei 3D. Astăzi, BlueCast produce imprimante 3D bazate pe tehnologia LCD sau DLP rapidă dedicată industriei de bijuterii. Compania este, de asemenea, implicată în producerea cuptoarelor de înaltă tehnologie cu flask (x-burn).

Produse de comparat (/4)