Piese de lux de seria mică cu ajutorul Zetamix

Rozan este o companie de curele din piele, manufacturate, artizanale, cu sediul în Franța. Ei urmăresc un singur obiectiv: furnizarea de curele de înaltă calitate prin promovarea excelenței și a know-how-ului local în timp ce explorează noi procese de modelare și noi materiale.

 

Astfel, curelele lor sunt realizate din piele locală și de înaltă calitate, porțelan Limoges și printare 3D cu Zetamix. Acest mix original nu este o coincidență: brandul a luat decizii eficiente pentru a oferi produse de înaltă calitate, menținând o producție locală și un preț final accesibil.

 

PRODUCEREA CERAMICII ÎN CANTITATE MICĂ: UN IMPAS CU PROCESE REGULATE DE MODELARE

 

Înlocuirea metalului cu ceramică este departe de a fi ușoară. Pentru că Rozan a vrut să înlocuiască cataramele metalice obișnuite ale curelei cu cele din ceramică, se confruntă cu multe probleme. Ceramica și în special zirconiul este un material care a fost folosit de zeci de ani pentru finisajul său frumos mat sau strălucitor și pentru rezistența sa uimitoare la zgârieturi și uzură. Multe mărci folosesc deja zirconiu alb-negru pentru o gamă largă de utilizări, cum ar fi cadranele de ceas sau accesoriile. Cu toate acestea, aceste mărci pot folosi mijloace de producție uriașe în timp ce își vând produsele la un preț premium. Rozan nu își poate permite un astfel de proces de producție. Producerea pieselor de cataramă prin turnare prin injecție este costisitoare: matrița poate costa cu ușurință 10 000 de euro. Pentru producția de serii mici, aceste procese obișnuite nu sunt o opțiune, iar compania trebuie să ia în considerare alte alternative precum printarea 3D.

  

 

PRINTARE 3D ZETAMIX: SOLUȚIE LOCALĂ ȘI ACCESIBILĂ

 

Rozan apelează la tehnologia Zetamix pentru a rezolva această problemă. Tehnologia se potrivește cu valoarea lui Rozan din multe aspecte.

Deoarece investiția de instalare a acestei tehnologii este accesibilă IMM-urilor, aceasta este perfectă pentru cantități mici și nu afectează prețul final al curelelor. În plus, Zetamix, cu una dintre cele mai ușoare și rapide tehnologii de printare 3D ceramică: o piesă este realizată în doar 5 zile, inclusiv prin printare și post-procesare.

 

Mai mult, ca brand francez, Zetamix se potrivește dorinței lui Rozan de a încuraja producțiile locale. Nu numai că filamentele Zetamix sunt fabricate la fabrica Nanoe, din sudul Parisului, dar, ca sistem deschis, piesele pot fi realizate cu orice dispozitive, inclusiv cu cele franceze.

 

Rozan se bazează pe Zetamix pentru a produce curele de lux 100% fabricate în Franța: pe lângă faptul că economisește resurse, Zetamix îi permite mărcii să producă curele elegante din zirconiu negru.

  

Comentarii

Articole similare

Piese de lux de seria mică cu ajutorul Zetamix
Piese de lux de seria mică cu ajutorul Zetamix
Rozan este o companie de curele din piele, manufacturate, artizanale, cu sediul în Franța. Ei urmăresc un singur obiectiv: furnizarea de curele de înaltă calitate prin promovarea excelenței și a...
Produse de comparat (/4)