Forme de patiserie printate 3D în E-PLA

Ţi-e poftă de produse de patiserie? Apoi, bucurați-vă de creațiile printate 3D de la Parisa Product Designs, o companie fondată de doi ingineri, pasionați de design 3D.

Parisa Product Design poate face aproape orice matriță de patiserie pe care o dorește inima ta.

 

"Doar imaginația ta stabilește limitele a ceea ce putem face", spune Parisa Hashemzehi Fondatorul și Design Managerul Parisa Product Design.

 

Parisa Hashemzehi și Erik Östlund

 

Începe cu un design 3D care este printat 3D pentru a forma un model principal și o cutie de matriță. Se toarnă silicon alimentar pentru a crea produsul final – o formă de patiserie finită pentru oricine dorește să creeze un design de prăjitură sau tort unic.

 

Parisa Product Design speră să-i inspire pe alții, în special pe femeile tinere și să le arate că printarea 3D, tehnologia 3D și să fii inginer este o muncă creativă și distractivă.

 

"Cu siguranță aș recomanda printarea 3D pentru oricine se gândește să facă un startup sau să-și creeze propriile produse. Nu trebuie să fii extrem de tehnic pentru a folosi o imprimantă 3D", spune Erik Östlund, co-fondator și director de vânzări al Parisa Product Design.

 

O alegere evidentă în principal pentru fiabilitatea și ușurința în utilizare pentru filamentul, E-PLA White de la Add:North.

"Cred că am găsit materialul care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre. Deformarea este practic inexistentă. Printurile sunt netede și ușoare. Rezultatele sunt bune, așa că filamentele Add:North sunt tot ceea ce căutăm", spune Erik Östlund.

.

Traducere din engleza Filamente3D.ro (articolul original poate fi citit  AICI )

Comentarii

Articole similare

Forme de patiserie printate 3D în E-PLA
Forme de patiserie printate 3D în E-PLA
Ţi-e poftă de produse de patiserie? Apoi, bucurați-vă de creațiile printate 3D de la Parisa Product Designs, o companie fondată de doi ingineri, pasionați de design 3D. Parisa Product Design...
Produse de comparat (/4)