Floare mereu inflorita cu FLOOWER

Jiří Praus, Lukáš Nosek și Pavel Beneš sunt trei entuziaști care au decis să pornească un proiect ambițios – o floare Everblooming – Floower. Floarea înflorește cu o lumină puternică ori de câte ori o atingi. O poți controla cu smartphone-ul tău sau O poți folosi ca lumânare electronică. Este un cadou unic perfect de Crăciun sau de Ziua Îndrăgostiților pentru persoana iubită.

 

La început, a fost inițiativa lui Jiřís de a începe acest proiect ca un maker binecunoscut, cu peste 21.000 de urmăritori pe Instagram. Odată ce a creat prima floare care înflorește mereu, oamenii din întreaga lume au început să-l contacteze dacă o pot cumpăra. Echipa spune că „Pentru Jiří, acesta a fost impulsul inițial pentru un pas în necunoscut. Pentru a înființa o companie și pentru a vedea dacă oamenii vor fi dispuși să cumpere produsul la un preț care să acopere costurile și să permită dezvoltarea ulterioară a companiei.” În echipa Floower, Jiří se ocupă de inovație, logistică, o parte din administrație, rețele sociale și comunicarea cu clienții. Lukáš este principala forță de producție a întregii companii. El se asigură că fiecare floare este produsă la cea mai înaltă calitate posibilă și optimizează producția. Pavel se ocupă în principal de brand, de promovare, de site-ul web și de comunicarea cu clienții.

 

Începuturile au fost grele, deoarece au trebuit să învețe cum să conducă o afacere, care, pe lângă crearea unui produs de succes, i-a surprins cu o mulțime de documente. „A fost dificil să treci de la un proiect „hacked” de producător la ceva care ar putea avea succes cu clienții. Este o dimensiune complet diferită și suntem încă la început. Optimizăm și automatizăm producția și învățăm cum să vindem.” spune echipa Floower.

 

Floower este un produs unic care aduce fericirea simplă în viața oamenilor. „Oamenii dăruiesc floarea la aniversări, zile de naștere sau ca un cadou de Crăciun. Cel mai frumos moment pentru noi a fost când un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie cu floarea noastră. Schimbăm viețile oamenilor și acesta este scopul”, ne spune echipa Floower. „Suntem încântați de produs. Desigur, au fost câteva eșecuri, câteva flori s-au rupt și am trimis altele noi, dar nimic care să sugereze că mergeam pe o cale greșită.”

 

Atenția echipei Floower la detalii i-a făcut să aleagă PLA Crystal Clear ca cel mai clar PLA din punct de vedere optic din lume, pentru printarea 3D. Cu propriile lor cuvinte, „cea mai importantă parte a lalelei pe care o printăm 3D sunt petalele. Acordăm atenție calității și impresiei generale a florii. Trebuie să arate luxos. Scopul nostru a fost să le facem cât mai transparente, astfel încât lumina florii să fie cât mai naturală. Am încercat mai multe mărci și doar filamentele PLA Crystal Clear de la Fillamentum au fost un succes. Nu sunt îngălbenite sau mate și sunt perfect printabile.”

 

Desigur, cu inovație, există o mulțime de locuri de experimentat. „Folosim PLA Crystal Clear pentru modelul de flori de bază, dar PLA Crystal Clear Iceland Blue a adăugat o adevărată notă de iarnă lalelei înghețate. Apoi PLA Extrafill Vertigo Galaxy ne-a transformat modelul de Halloween într-un mare bogeyman. Încă vrem să încercăm PLA Crystal Clear Tangerine Orange și Amethyst Purple, dar încă nu am avut timp să ne jucăm cu ele. Pentru a da întregii lalele un aspect atrăgător, combinăm diferite tipuri de lemn și materiale pe bază. Este incredibil cât de mult poți obține folosind culorile potrivite.”

 

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-au învățat este să nu fie descurajați când ceva nu funcționează la început. Învață din greșelile tale pentru că este mai bine să faci un lucru nereușit decât să nu faci nimic. De exemplu, echipa Floower a avut nevoie de trei luni pentru a proiecta și a crea o cutie de care ar fi mulțumiți.

 

Puteți găsi acest produs unic pe site-ul lor. Este pur și simplu cadoul perfect pentru cei dragi.

 

Printat 3D cu:

 

PLA Crystal Clear                           

PLA Crystal Clear Iceland Blue      

PLA Crystal Clear Tangerine Orange 

PLA Crystal Clear Amethyst Purple    

PLA Extrafill Vertigo Galaxy            

Comentarii

Articole similare

Floare mereu inflorita cu FLOOWER
Floare mereu inflorita cu FLOOWER
Jiří Praus, Lukáš Nosek și Pavel Beneš sunt trei entuziaști care au decis să pornească un proiect ambițios – o floare Everblooming – Floower. Floarea înflorește cu o lumină puternică ori de câte ori...
Produse de comparat (/4)