Discuri de şlefuire Zetamix pentru tehnologia de frezare cu disc

Nanoe caută întotdeauna modalități de a dezvolta calitatea materialelor sale și, datorită Zetamix, această misiune este întotdeauna îndeplinită.

Materialele de înaltă calitate și proprietățile fizico-chimice îmbunătățite sunt necesare în crearea pieselor perfecte, iar atunci când este necesară o pulbere măcinată grosieră și uscată, tehnologia de frezare cu disc este una dintre cele mai bune proceduri pentru a realiza acest lucru.

 

COMPLICAŢII

Tehnologia de frezare cu disc este într-adevăr cel mai bine cunoscută pentru omogenizarea distribuției dimensiunii finale, pentru că nu consumă timp și pentru capacitatea sa de a fi realizată continuu. Cu toate acestea, din cauza componentelor standard ale plăcilor de disc metalice, apar multe complicații. Nanoe a observat că de-a lungul timpului, componentele plăcilor de disc metalice au fost afectate de pulbere și, prin urmare, greutatea lor a fost redusă considerabil. De asemenea, se oboseau ușor și trebuiau schimbate în mod regulat. Să nu uităm că sunt extrem de poluante și pot provoca până la 3000 ppm de contaminare metalică, punând astfel în pericol puritatea pulberii.

 

SOLUŢIE

Deoarece mașina de frezat cu discuri folosită nu conținea componente ceramice pentru discuri pentru a le înlocui pe cele metalice. Nanoe a trebuit să găsească o soluție ușoară și rapidă la îndemână, iar prin Zetamix, au fost create noi componente ale plăcii de disc folosind filamente de zirconiu și prin tehnologia de printare 3D.

Cel mai bun proces de măcinare poate fi obținut atunci când procesul este realizat în condiții optime, iar cu noile componente ale plăcilor de disc cu zirconiu de la Zetamix, Nanoe a reușit acest lucru.

 

AVANTAJE

Aceste plăci noi cântăresc cu jumătate mai puțin decât cele metalice, provoacă doar 50 ppm de poluare cu Zirconia și sunt foarte durabile. În plus, tehnologia de printare 3D permite crearea de componente ale plăcilor de disc cu design diferite, provocând astfel diferite condiții de frezare, dând în cele din urmă impact asupra dimensiunii finale a particulelor pentru a se potrivi nevoilor clientului.

Comentarii

Produse de comparat (/4)