CYBERPUNK2077 FEATHER realizat de David Shorey

David Shorey este un designer cunoscut pentru combinarea tehnicilor de ultimă oră de printare 3D cu modele moderne de fashion. Lucrarea sa include și efecte digitale în lungmetraje sau robotică.

 

De data aceasta, David folosește Fillamentum PLA Extrafill Wizard’s Voodoo, Noble Blue și Everybody’s Magenta, împreună cu Fillamentum PLA Crystal Clear Smaragd Green pentru a crea Cyberpunk2077 Feather.

David încerca să facă ceva ușor de recunoscut ca o pană, dar se dorea să aibă și o abordare futuristă. „A fost un alt maker, Billie Ruben, care a lansat un videoclip despre un mod unic de utilizare a slicerului pentru a realiza un design cu pene. Videoclipul ei poate fi vizionat pe Youtube și am vrut să încerc şi eu folosind geometria în loc de slicer”, explică David. Adăugarea modelului în zig-zag a ajutat la obţinerea acestor diferențe.

 

A face aceste structuri super delicate cu ajutorul printării 3D într-un mod nou a fost un pic dificil pentru David. Pentru potrivirea geometriei cu lățimea duzei imprimantei a fost nevoie și de puțină încercare și eroare.

L-am întrebat pe David dacă ar schimba ceva la penele printate. Răspunsul lui a fost clar: „M-aș juca cu mai multe dimensiuni și cu forme de pene ușor diferite. De asemenea, ar fi interesant să încercăm diferite metode și modele de amestecare a culorilor.” David alege materiale Fillamentum pentru oferta sa largă de culori care au proprietăți optice uimitoare care generează aspectul unic al obiectului printat.

.

Traducere Filamente 3D [articol original disponibil AICI].

Comentarii

M
Micu Valentin
14 mar. 2022
Dragut articol ☺️

Articole similare

CYBERPUNK2077 FEATHER realizat de David Shorey
CYBERPUNK2077 FEATHER realizat de David Shorey
David Shorey este un designer cunoscut pentru combinarea tehnicilor de ultimă oră de printare 3D cu modele moderne de fashion. Lucrarea sa include și efecte digitale în lungmetraje sau robotică. ...
Produse de comparat (/4)