Boluri printate 3D din NonOilen pentru animale cu handicap

Compania AnyoneGo proiectează și produce echipamente de exerciții pentru animale cu handicap. Fiecare echipament este gândit până la ultimul detaliu și, în același timp, excelează în design. Cărucioarele pentru animalele de companie sunt reglabile în înălțime, lungime, în mai multe moduri. Acum AnyoneGo vă prezintă cel mai recent produs, un bol de hrănire reglabil printat cu NonOilen de la Fillamentum.

  

„Monitorizăm constant tendințele în producția de noi filamente și când am auzit pentru prima oară de NonOilen, ne-am gândit că ar fi potrivit pentru proiectul nostru nou. Încercăm să menținem produsele noastre cât mai sustenabil posibil, iar noul material îndeplinește exact această cerință, deoarece printarea tradițională din materiale precum PETG nu este complet reciclabilă”, explică Martin Schenk, co-fondatorul AnyoneGo.

 

Noul bol de hrănire este reglabil pe înălțime și în ceea ce privește înclinarea, astfel încât poziția bolului poate fi foarte bine adaptată animalului, astfel încât acesta să poată mânca sau bea confortabil în ciuda limitărilor sale. Mai ales pentru animalele cu handicap, acest bol este o soluție excelentă. Bolul poate fi, de asemenea, pliat într-o formă plată și pur și simplu se obține un obiect plat care este ușor de transportat și, prin urmare, nu pierde beneficiile bolurilor tradiționale, dimpotrivă, bolul poate fi folosit pentru plimbări sau călătorii lungi.

 

În ceea ce privește proprietățile de printare ale NonOilen, conform lui Martin Schenk, aceasta este foarte asemănătoare cu PETG-ul. „Nu am avut încă o problemă mare cu printarea. Am ales NonOilen în principal datorită durabilității și compostabilității materialului. Am printat câteva mostre și în prezent testăm degradabilitatea materialului.”


Piese printate cu:

Filament NonOilen     

Comentarii

Articole similare

Produse de comparat (/4)