Tehnologiile utilizate de Polymaker in producerea filamentelor

Polymaker produce materiale de printare 3D de înaltă calitate, cu foarte multe proprietăți și funcții, de la rezistențe ridicate pentru inginerie până la soluții estetice unice. Polymaker doreste astfel sa micsoreze diferența dintre prototipare și producție, echipând proiectanții și inginerii cu cele mai bune soluții materiale.

În centrul preocuparilor Polymaker se află cercetarea și dezvoltarea. Toate materialele sunt proiectate și testate pentru a oferi cea mai bună combinație de printabilitate și funcționalitate.

Echipa de cercetare Polymaker lucreaza continuu pentru a dezvolta cele mai bune tehnologii care sa poata furniza utilizatorului final, adica Dvs., filamentele de care aveti nevoie.

Tehnologiile Polymaker: 


Tehnologia Jam-Free ™ îmbunătățește stabilitatea la căldură a filamentelor PLA de la Polymaker, cu temperaturi de înmuiere peste 140 °C. Drept urmare, filamentele PLA Polymaker prezintă o înmuiere minimă în „capătul rece” și se pot topi rapid odată intrate în zona de încălzire, ceea ce duce la o calitate excelentă a printării, cu risc zero de blocaje ale duzei.


Tehnologia Warp-Free ™ permite producerea de filamente pe bază de nylon care pot fi printate 3D cu o stabilitate dimensională excelentă și cu deformare aproape de zero. Acest lucru este obținut prin controlul fin al micro-structurii și al comportamentului de cristalizare a Nylon-ului, care permite materialului să elibereze complet stresul intern înainte de solidificare.


Tehnologia Ash-Free ™ permite utilizarea filamentelor Polymaker, care a fost proiectate pentru investment cast, să se ardă curat, fără reziduuri, permitand astfel obtinerea unor piese metalice fără defecte. Printare 3D este utilizata pentru a produce modele care sa fie turnate, deoarece reduce costurile și timpul pentru rulările de producție de volum mic.


Tehnologia Stabilized Foaming ™ este utilizata pentru a produce filamente a căror structură de spumă poate supraviețui procesului de printare și poate fi preluata de piesele printate. Aceasta permite printarea 3D a unor piese usoare din punctul de vedere al greutatii, cu finisaj de suprafață fără precedent.


Tehnologia Layer-Free ™ presupune expunerea obiectului printat 3D la un aerosol cu micro picături de alcool, generate cu rapiditate de o membrană vibrantă, perforată, numită nebulizator. Aerosolul va fi apoi absorbit de suprafața piesei printate 3D redându-l neted și fără straturi vizibile.


Tehnologia Nano Reinforcement este aplicată pentru a produce filamente cu proprietati mecanice excelente, iar calitatea printarii creste spectaculos. Se îmbunătățește duritatea materialului prin creșterea rezistenței la impact.


Tehnologia Fiber Adhesion ™ îmbunătățește aderenta straturilor de materiale armate cu fibre, prin optimizarea chimiei de suprafață a fibrelor, pentru a realiza o mai bună dispersie și lipire la matrice. Aceasta duce la o rezistență mai bună de-a lungul
Axa Z și anisotropie mecanică redusă.


Comentarii

Articole similare

Review: PolyLite PLA Silk
Review: PolyLite PLA Silk
Polymaker a lansat în octombrie, în cadrul gamei de filamente PolyLite PLA, o subgamă de filamente: SILK . Deşi, în aparenţă, această colecţie de filamente pare dedicată utilizatorilor hobby...
Produse de comparat (/4)