Review: Obiecte cu aspect matasos datorita filamentelor Silk Gloss PLA de la FormFutura

Exista multe filamente #PLA cu aspect #matasos disponibile, iar eu am ales sa testez gama #SilkGloss de la #FormFutura deoarece are cele mai multe culori si nuante. In plus, FormFutura este un brand de filamente de calitate ridicata, producand filamente de uz general, insa cu un accent special pe filamentele tehnice, cu proprietati speciale. De aceea aceasta gama de filamente matasoase mi-a atras atentia inca de la inceput.

Specificatiile tehnice le puteti consulta aici, insa probabil ca nu parametrii de rezistenta sau flexibilitate sunt cei care va intereseaza la acest filament, ci mai degraba proprietatile suprafetei printate.

Aspectul stralucitor si matasos este foarte impresionant la aceste filamente, majoritatea culorilor fiind culori deschise, pastel. Insa aspectul matasos este cu atat mai spectaculos in cazul celor cateva culori inchise.

Din punctul de vedere al usurintei in printare, nu se deosebeste cu nimic de orice filament PLA de la FormFutura: aceeasi caltate si usurinta in printare.

In plus, aspectul #matasos si #lucios, #stralucitor face ca straturile sa fie aproape imperceptibile.

Obiecte printate [thing:775539]


Thing: 2959382

.

Descopera gama de filamente SilkGloss PLA de la FormFutura.

Vrei sa incerci o mostra? Alege culoarea de aici: Mostre filamente 1.75mm sau Mostre filamente 2.85mm.

.

Afla mai multe despre celelalte game de filamente, lansate de FormFutura, dedicate design-ului. 

Comentarii

Articole similare

Review: PolyLite PLA Silk
Review: PolyLite PLA Silk
Polymaker a lansat în octombrie, în cadrul gamei de filamente PolyLite PLA, o subgamă de filamente: SILK . Deşi, în aparenţă, această colecţie de filamente pare dedicată utilizatorilor hobby...
Review: Filamentele Matt PLA de la FormFutura
Review: Filamentele Matt PLA de la FormFutura
FormFutura a lansat o noua gama de filamente MATT PLA , ale carei culori variaza de la alb si negru pana la diferite variante de gri, rosu, albastru, nisipiu, verde camuflaj etc. Le-am...
Produse de comparat (/4)