Reciflex

Noul filament TPU flexibil și 100% reciclat. RECIFLEX

Cu scopul de a paria pentru o economie circulară și de a răspunde cerințelor clienților noștri, noi, cei de la Recreus, ne extindem portofoliul de produse cu materiale noi. În acest caz, odată cu lansarea unui nou material 100% reciclat, concret, un filament TPU flexibil 100% reciclat pentru imprimare 3D, denumit „Reciflex”.

Gama Reciflex este alcătuită din 100% materiale reciclate, constând în deșeuri din industria încălțămintei și din procesele interne de producție interne ale Recreus. Materialul este atent selectat și ecranat magnetic înainte de producție, pentru a preveni reziduurile metalice, garantând astfel că acesta funcționează corect în timpul printării.

În ciuda faptului că este fabricat din materiale reciclate, acesta are proprietăți mecanice excelente și o bună rezistență la solvenți, cu un standard de calitate excepțional.

Reciflex este disponibil doar în negru, deoarece pigmentul negru este adăugat odată ce toate culorile reciclate au fost amestecate, pentru a omogeniza produsul și pentru a obține o culoare clară, negru solid, strălucitor.

Reciflex este un material adecvat pentru fabricarea pieselor cu cerințe mecanice solicitante. Este ideal pentru producerea:

  • Pieselor care necesită rezistență la solvenți.
  • Huselor de protecție pentru GoPro, telefoane mobile, etc.
  • Protecțiilor pentru drone.
  • Roților pentru mașini și roboți radio-comandați.

Comentarii

Articole similare

Reciflex
Reciflex
Noul filament TPU flexibil și 100% reciclat. RECIFLEX Cu scopul de a paria pentru o economie circulară și de a răspunde cerințelor clienților noștri, noi, cei de la Recreus, ne extindem...
Produse de comparat (/4)