NonOilen - noul material revolutionar de la Fillamentum

NonOilen® este un material revoluționar.

Acest material se potrivește perfect economiei circulare deoarece:

  • este 100% bio - începutul cercului este de la sol, ceea ce înseamnă că unele plante au consumat mai întâi CO2 din mediu,
  • este reciclabil de multe ori cu o pierdere redusă a proprietăților.
  • datorită acestora, puteți elimina sursa de materiale de intrare și reutiliza materialul în sine. Este 100% biodegradabil în compost industrial.

Astfel cercul se închide, iar nutrienții izolați din sol sunt returnați pentru natură.

Toți polimerii utilizați pentru producerea NonOilen® sunt 100% bio. Înseamnă că plantele au consumat CO2 cu efect de seră și ne-au ajutat mediul. Monomerii au fost izolați din aceste plante, polimerii au fost preparați și când durata de viață a trecut, CO2, eliberat din eliminarea deșeurilor, este „verde”. Când polimerul este fabricat din ingrediente din petrol, CO2 eliberat este suplimentar și, prin urmare, provoacă efect de seră.

Acest material are proprietăți excelente, cum ar fi rezistență ridicată, duritate, rigiditate. Obiectul printat poate fi utilizat pentru aplicații în contact cu alimentele și poate fi curățat în mașina de spălat vase. Datorită acestui fapt, polimerul poate fi REUTILIZAT.

Printarea este la fel de ușoară ca si cea cu PLA standard. Ajută la REDUCEREA deșeurilor create de printarea nereușită.

Odată ce obiectul este distrus și nu mai poate fi folosit din nou, materialul poate fi reciclat de mai multe ori. Este testat pentru a fi RECICLABIL în mod eficient de multe ori, cu o pierdere redusă a proprietăților.

În cele din urmă, când toate proprietățile materialului sunt pierdute, acesta poate fi compostat (mai rapid decât PLA) în timp ce creează biomasă, apă și dioxid de carbon - aceste substanțe sunt benefice pentru sol. Cercul materialului în sine ar trebui să se termine aici, în cazul în care substanțele nutritive revin în sol și plante. Aici NonOilen® diferă de materialele cunoscute până acum, deoarece acestea sunt adesea pe baza de ingrediente bio, dar nu biodegradabile. Este incorect faptul că substanțele nutritive nu pot fi returnate în sol.


Fillamentum Manufacturing Czech este un producător de filamente de înaltă calitate pentru hobby, precum și pentru aplicații industriale. A fost o decizie firească să realizeze NonOilen® bioplastic într-un loc în care uzura de zi cu zi poate fi foarte vizibilă: la birou.

Este foarte interesant să profitați de oportunitatea de a utiliza NonOilen® într-un mediu real. Ideea Fillamentum a fost să faca parte dintr-o economie circulară reală într-un loc în care contează, chiar dacă este doar un mic pas către o planetă mai verde. Paharele pentru băuturi calde și reci au devenit o senzație imensă la birou. „Paharele sunt minunate și la îndemână”, sunt de acord angajatii Fillamentum. „În ochii mei este un material plăcut, sunt foarte fericit cu el”, spune CEO-ul Fillamentum Josef Doleček. Designul delicat este perfect pentru masa de lucru sau chiar ca un pahar to-go. Ne place mesajul îndrăzneț din partea de jos, „Reutilizează-mă!” comunicarea unuia dintre principiile celor trei R, care sunt liniile directoare de bază pentru sustenabilitate.

 

NonOilen® este un material plastic al unei noi generații care are multe proprietăți revoluționare și este, de asemenea, certificat pentru contactul cu alimente. Proprietăți foarte asemănătoare cu PE, PP și poliester fac acest material perfect pentru multe aplicații în mediul bucătăriei. Acest filament verde este, de asemenea, sigur în mașina de spălat vase și stabil după utilizare sau depozitare prelungită.

Versatilitatea acestui material este imensă. Depinde de Dvs., creatori și profesioniști din domeniu, să creați lucruri pentru o lume mai bună. Suntem încântați să vedem toate lucrurile minunate cu care poți veni. Sau începeți ușor și printați paharul Fillamentum.

.

Descarca modelul 3D de AICI

Cumpara filamentul NonOilen

Comentarii

Articole similare

Produse de comparat (/4)