Filaflex electro-conductiv

Noul filament TPU flexibil conductiv electric

Avem câteva știri foarte „electrizante” pe care vrem să le împărtășim tuturor! O avem deja „încărcată” și pregătită pentru a ajunge cât mai curând posibil. Lansarea filamentului Recreus ‘Conductiv Filaflex’!


Filaflex Conductive este un material nou pentru printarea 3D care are tot ce este mai bun din familia sa Filaflex și, în plus, are noutatea și calitatea superioară de a fi un filament electric conductiv. Cu siguranță, are două dintre cele mai râvnite proprietăți în printarea 3D: elasticitatea și conductivitatea.

Noul Filaflex Conductiv are o duritate Shore 92A și este un material ideal pentru fabricarea de piese sau componente conductoare electric sau chiar pentru crearea de dispozitive purtabile.

Faptul că duritatea sa este un SHORE ‘A’ 92, îi permite să fie practic compatibil cu majoritatea imprimantelor 3D de pe piață.

Noi și infinite proiecte creative vor fi posibile cu acest material, de la fabricarea circuitelor electroconductoare utilizate pentru electronica flexibilă, izolarea electromagnetică a semnalelor, butoanele sensibile la presiune, ... până la o multitudine de opțiuni în cadrul componentelor electronice „gata de purtat”, cum ar fi, de exemplu, aplicarea printării 3D pe textile. În plus, poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea tastaturi digitale, trackpad-uri, arduino, jopysticks etc. și chiar pentru electrozi de suprafață sau electrostimulare musculară, precum și pentru dispozitive medicale, cum ar fi patch-uri pentru cardiogramă.

Fără îndoială, cu Conductive Filaflex există o gamă largă de posibilități de aplicare pe care nu le poți rata dacă dorești o experiență creativă de „înaltă tensiune”.

Comentarii

Articole similare

Filaflex 60A ‘PRO’
Filaflex 60A ‘PRO’
Filaflex 60A ‘PRO’ Cel mai elastic filament de pe piață, potrivit numai pentru cel mai „PRO”. A fost o provocare și nu ne-am oprit până nu am reușit-o. În procesul nostru continuu de căutare și...
Filaflex electro-conductiv
Filaflex electro-conductiv
Noul filament TPU flexibil conductiv electric Avem câteva știri foarte „electrizante” pe care vrem să le împărtășim tuturor! O avem deja „încărcată” și pregătită pentru a ajunge cât mai curând...
Produse de comparat (/4)