Filaflex 60A ‘PRO’

Filaflex 60A ‘PRO’

Cel mai elastic filament de pe piață, potrivit numai pentru cel mai „PRO”.

A fost o provocare și nu ne-am oprit până nu am reușit-o. În procesul nostru continuu de căutare și cercetare pentru fabricarea și obținerea elasticității maxime în filamentele elastice pentru imprimarea 3D, am făcut-o! Aici este și avem onoarea să vă prezentăm noul filament Filaflex 60A ‘PRO’.

Sub umbrela familiei Filaflex și botezat ca „PRO”, Filaflex 60A „PRO este potrivit numai pentru cei mai „PRO”, adică pentru profesioniști sau profesioniști cu experiență în imprimarea flexibilă. Este poziționat ca fiind micul și noul membru al familiei mărcii noastre „Filaflex”, care, în ciuda tinereții sale, însă în totalitate pe meritele sale, se remarcă prin proprietățile sale excelente, pentru că este cel mai elastic filament dintre toate, cu o duritate SHORE "A" 60. La fel ca frații săi mai mari (Filaflex 70A "Ultra-Soft", Filaflex 82A "Original" și Filaflex 95A "Medium-Flex"), Filaflex 60A "PRO" are proprietatea elasticității. Adică, după întindere revine la forma inițială fără a se deforma, atâta timp cât limita elastică a materialului nu este depășită.

De ce acum?

Cu o comunitate în creștere de fani ai filamentelor flexibile, experimentați și cunoscuți, care printează cu filament flexibil (chiar și filament Filaflex 70A) și, mai presus de toate, datorită apariției pe piață a noilor imprimante 3D „low cost”, cum ar fi Artillery Sidewinder x1 , care printează perfect acest tip de filamente moi și elastice, era timpul să continuăm să evoluăm și să avansăm în căutarea elasticității maxime. Este timpul să facem un pas mai departe și să satisfacem nevoia de a imprima cu materiale foarte moi, aproape de silicon. Ceva unic și de neegalat pe piață. Un filament care îndeplinește cerințele standardelor noastre de calitate și așteptările celor mai „PRO” oameni din domeniul flexibil.

Prin urmare, aveți deja aici ceea ce ați solicitat atât de mult. Un material cu proprietăți mecanice optime, fiind perfect printabil pe imprimante 3D cu extrudare directă.

Din acest motiv și pentru toate acestea, BINE AI VENIT ÎN LUME, FILAFLEX 60A ‘PRO!

Hai să continuăm să creăm și să schimbăm lumea cu printarea 3D cu filament elastic. Inlaturand limitele imaginației noastre.

Deoarece „Creativitatea este flexibilă”.

 

Comentarii

Produse de comparat (/4)