ST45 vs ST80 vs ST1400. Comparație. Aplicații. Domenii de utilizare

Rășini multifuncționale dure

Fotopolimerii uretani reactivi Ultracur3D® ST de la BASF Forward AM sunt alegerea potrivită pentru aplicațiile cu rășini dure, unde este necesar un grad limitat de absorbție și compresie la impact, îndoire la solicitare scăzută și elasticitate pentru a evita fracturarea fragilă. Acestea oferă cea mai bună finisare din gama Ultracur3D®, sunt proiectate special pentru printare cu detalii ridicate și oferă stabilitate UV pe termen lung. Accelerați-vă iterațiile de proiectare și reduceți costurile de dezvoltare cu Tough Ultracur3D® ST.

 

Prezentare generală a rășinilor din gama ST

 

Ultracur3D ST45

Rășină multifuncțională cu duritate și viteză de procesare optime

Ultracur3D® ST 45, Ultracur3D® ST 45 M, Ultracur3D® ST 45 B de la BASF Forward AM sunt fotopolimeri reactivi de uretan pentru aplicații dure, care oferă o combinație excelentă de rezistență ridicată, plus duritate pe termen lung și rezistență la impact. Este foarte potrivit pentru printarea 3D a pieselor funcționale de înaltă performanță care necesită precizie și rezistență mecanică ridicate. Asigură o printare foarte rapidă și o finisare remarcabilă a suprafeței și este disponibil în incolor (clar) și negru.

 

Ultracur3D ST80

Rășină multifuncțională care vizează cel mai mic cost pe piesă

Ultracur3D® ST 80, Ultracur3D® ST 80 B, Ultracur3D® ST 80 G și Ultracur3D® ST 80 W de la BASF Forward AM sunt fotopolimeri reactivi de uretan pentru aplicații dificile. Sunt răşini universale impresionant de rentabile, care oferă rezistență ridicată, rezistență la impact și stabilitate UV pe termen lung a pieselor printate 3D la un preț foarte atractiv.

 

Ultracur3D ST1400

Rășină multifuncțională cu rezistență și durabilitate superioare

Ultracur3D® ST 1400 de la BASF Forward AM este cel mai recent produs din gama Tough. Este un material mai ductil, cu duritate și alungire remarcabile la rupere, făcându-l materialul perfect pentru a acoperi decalajul dintre liniile noastre de produse rigide și flexibile. Rezistența ridicată la impact îl face ideal pentru aplicații în care sunt necesare durabilitate și duritate ridicate.

Datorită durabilității sale ridicate, combinată cu biocompatibilitatea dovedită, piețele țintă ar putea fi bunurile de larg consum, medicale și industriale, cu aplicații cum ar fi articolele portabile, protezele, accesoriile medicale, echipamentele de diagnosticare, carcasele industriale și dispozitivele de fixare.

 

Comparație între rășini


Comparație spectificații tehnice

Comentarii

Produse de comparat (/4)