RG35 vs RG50 vs RG1100. Comparație. Aplicații. Domenii de utilizare

Rășini rigide, de înaltă performanță

Fotopolimerii rigizi de uretan reactiv Ultracur3D® RG au cel mai mare modul de încovoiere din gama BASF Forward AM Ultracur3D® și cea mai mare stabilitate la căldură. Răşinile acestea sunt proiectate special pentru a oferi rezistență la tracțiune și rigiditate de vârf, precum și o precizie ridicată de printare cu contracție redusă și pentru a asigura stabilitatea UV pe termen lung a pieselor printate.

Printurile Ultracur3D® RG au o absorbţie redusă de apă și sunt ușor de lustruit, accelerând iterațiile de proiectare și reducând costurile de dezvoltare.

 

Prezentare generală a rășinilor din gama RG


Ultracur3D® RG 35

Rășină rigidă cu combinație optimă de rezistență, rigiditate și rezistență la temperatură

Ultracur3D® RG 35 de la BASF Forward AM este un fotopolimer de uretan cu vâscozitate medie, foarte reactiv, pentru aplicații rigide, care oferă stabilitate și rigiditate foarte ridicate, rezistență bună la temperatură și absorbție scăzută de apă. Este foarte potrivit pentru printarea 3D a pieselor funcționale de înaltă performanță.

 

Ultracur3D® RG 50

Rășină rigidă lavabilă cu apă pentru printarea pieselor cu cea mai mare precizie

Ultracur3D® RG 50 de la BASF Forward AM este un fotopolimer de uretan cu vâscozitate medie, foarte reactiv, pentru aplicații rigide, care oferă o precizie foarte mare de printare, o contracție scăzută la întărire și o stabilitate bună la temperatură, făcându-l foarte potrivit pentru printarea 3D a pieselor funcționale de înaltă performanță. Printurile pot fi spălate cu apă după finisare - nu sunt necesare substanțe chimice.

 

Ultracur3D® RG 1100

Rășină rigidă cu rigiditate superioară și rezistență la temperatură

Ultracur3D® RG 1100 de la BASF Forward AM este o rășină de inginerie pe bază de poliuretan de înaltă rezistență, cu proprietăți mecanice comparabile cu tipurile de turnare prin injecție pe scară largă utilizate în industria auto sau în alte industrii solicitante. Datorită temperaturii ridicate de deformare a căldurii (HDT 116°C), rezistenței sale chimice bune și stabilității UV pe termen lung, acest material este perfect potrivit pentru aplicații precum conectori auto, piese de inginerie solicitante, capace exterioare, console și carcase.


Comparație între rășini

Comparație spectificații tehnice

Comentarii

Articole similare

Rasinile Siraya Tech
Rasinile Siraya Tech
Siraya Tech a fost intemeiata de un grup de chimisti, cu multi ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea rasinilor UV. Siraya Tech produc rasini de inalta performanta si de inalta calitate...
Produse de comparat (/4)