Rasinile din gama BASF Forward AM: gama RG vs gama ST 

RIGID LINE (Ultracur3D RG)

 

Rășini rigide, de înaltă performanță

 

Fotopolimerii rigizi de uretan reactiv Ultracur3D® RG au cel mai mare modul de încovoiere din gama Ultracur3D® și cea mai mare stabilitate la căldură.

 

Sunt proiectate special pentru a oferi rezistență la tracțiune și rigiditate de vârf, precum și o precizie ridicată de printare cu contracție redusă și pentru a asigura stabilitatea UV pe termen lung a pieselor printate.

 

Printurile Ultracur3D® RG au un grad redus de absorbţie de apă și sunt ușor de postprocesat, accelerând iterațiile de proiectare și reducând costurile de dezvoltare.

 

 

TOUGH LINE (Ultracur3D ST)

 

Rășini dure multifuncționale

 

Fotopolimerii uretani reactivi Ultracur3D® ST de la BASF Forward AM sunt alegerea potrivită pentru aplicațiile cu rășini dure în care este necesar un grad limitat de absorbție și compresie la impact, îndoire la solicitare scăzută și elasticitate pentru a evita ruperea ductilă.

 

Acestea oferă cea mai bună finisare din gama Ultracur3D®, sunt proiectate special pentru printare cu detalii ridicate și oferă stabilitate UV pe termen lung.

 

Accelerați-vă iterațiile de proiectare și reduceți costurile de dezvoltare cu Tough Ultracur3D® ST.

 


Comentarii

Articole similare

Rasinile Siraya Tech
Rasinile Siraya Tech
Siraya Tech a fost intemeiata de un grup de chimisti, cu multi ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea rasinilor UV. Siraya Tech produc rasini de inalta performanta si de inalta calitate...
Produse de comparat (/4)