TOUGH PLA - Explorati limitele

FormFutura este in domeniul printarii 3D inca de la inceput, cand singurele filamente utilizate in printarea 3D desktop erau PLA si ABS. De atunci, piata si industria s-au maturizat, iar tiparirea 3D a fost adoptata din ce in ce mai mult in productie si industrie.Prin adaugarea Tough PLA in portofoliul de filamente de printare 3D al FormFutura, vedem o dorinta mult asteptata devenita realitate. Pentru ca un filament de imprimanta 3D pe baza de PLA sa fie numit dur, trebuie sa exceleze in rezistenta la impact. Indraznim sa spunem ca misiunea a fost indeplinita.Am primit feedback de la partenerii nostri cu privire la cele mai utilizate filamente Tough PLA disponibile pe piata si am comparat Tough PLA-ul FormFutura cu cei mai buni 3 furnizori de filament Tough PLA.

Pe baza testelor si a datelor de referinta, putem spune cu mandrie ca FormFutura Tough PLA este cu 55% mai rezistent la impact decat cel mai apropiat concurent!

 

PRELUCRARE SI POST-PROCESARE

Tough PLA are proprietati excelente de prelucrare, permitand utilizarea pe obiectele printate a unei game largi de tehnici de post-procesare. S-ar putea sa va ganditi la aplicatii in care aveti nevoie ca obiectul dvs. imprimat 3D Tough PLA sa fie prelucrat, post-procesat sau finalizat prin:

  • FORARE (GAURIRE)
  • ADAUGAREA INSERTELOR METALICE
  • FREZARE CNC
  • ADAUGARE DE RULMENTI
  • TAIEREA DE FILET
  • SMIRGHELUIRE SI VOPSIRE
  • LIPIREA STRATURILOR

 

 


Tough PLA are rezultate uimitoare in ceea ce priveste aderenta straturilor. Puteti obtine aproape aceleasi proprietati de rezistenta mecanica pe piesele tiparite 3D in directia X-Y cu filament Tough PLA comparativ cu piesele turnate prin injectie.

 

USOR DE IMPRIMAT 3D

Filamentul Tough PLA de la FormFutura prezinta proprietati de rezistenta asemanatoare ABS-ului, dar are toate avantajele oferite de PLA in ceea ce priveste imprimabilitatea si usurinta in utilizare. Tough PLA este un filament de imprimanta 3D plug & play care este extrem de usor de imprimat 3D la o gama larga de temperaturi de imprimare. Filamentul Tough PLA este perfect pentru imprimarea 3D a obiectelor mari, deoarece are o aderenta perfecta de platforma pe mai multe suprafete, fara delaminare sau deformare.


EXPLORATI GAMA DE PRODUSE


Comentarii

Articole similare

Review: PolyLite PLA Silk
Review: PolyLite PLA Silk
Polymaker a lansat în octombrie, în cadrul gamei de filamente PolyLite PLA, o subgamă de filamente: SILK . Deşi, în aparenţă, această colecţie de filamente pare dedicată utilizatorilor hobby...
Tavă pentru scule
Tavă pentru scule
Vin sărbătorile şi asta înseamnă o mică vacanţă în care, cu siguranţă, aţi planificat foarte multe lucruri, inclusiv ordine în scule. Nu vă vom ajuta cu toate lucrurile pe care trebuie să le faceți...
Produse de comparat (/4)