Tavă pentru scule

Vin sărbătorile şi asta înseamnă o mică vacanţă în care, cu siguranţă, aţi planificat foarte multe lucruri, inclusiv ordine în scule.

Nu vă vom ajuta cu toate lucrurile pe care trebuie să le faceți în casă și în jurul ei, dar vă vom ajuta să vă sortați uneltele, în blogul de astăzi cu ajutorul, ați ghicit, printării 3D.

 

 

Tăvile personalizate pentru unelte sunt excelente pentru a promova un mediu de lucru mai „curat”. ColorFabb, de exemplu, a implementat cu succes utilizarea acestor tăvi atât în mediul de producție, cât și în mediul de laborator. Instrumentele sunt întotdeauna acolo unde trebuie, iar dacă nu, veți observa imediat și puteți lua măsuri. Veţi petrece mai puțin timp căutând instrumentele de care aveţi nevoie, iar ordinea după ce le-aţi utilizat va fi mai ușoară și fără efort.

 

Mai jos este un ghid pas cu pas cum au procedat cei de la ColorFabb.

Toate modelele și imaginile aparţin echipei ColorFabb

 

PASUL 1 - SCANARE

Adunați-vă uneltele și, dacă este posibil, plasați-le aproximativ în poziția în care ați dori ca acestea să fie în inlay, utilizând un scaner 2D obișnuit. De asemenea, puteți scana fiecare instrument separat și puteți combina contururile în software-ul dvs. CAD.

Dacă instrumentele sunt prea mari pentru scaner, puteți face și o imagine de sus, încercați să centrați camera cât mai mult posibil deasupra mijlocului obiectului. În acest fel, veți avea cea mai mică distorsiune a lentilei.

 

 

PASUL 2 - DESENAȚI CONTURURI

Desenați contururi în jurul instrumentelor folosind Illustrator sau un software similar. Când au desenat contururile, cei de la ColorFabb au decis să păstreze o mică distanță între model și contur, ca să fie siguri că piesa se potrivește cu uşurinţă.

Au exportat contururile ca fișier .dxf.

 

PASUL 3 - FIȘIERE 3D

În CAD au început cu o placă de bază, folosind dimensiunile sertarului în care ar trebui să se potrivească. Apoi, pentru suprafața superioară, contururile sunt folosite pentru a face tăieturile individuale pentru fiecare unealtă. Deoarece înălțimea fiecărui instrument este diferită, adâncimea fiecărei tăieturi este, de asemenea, diferită.

De asemenea, au adăugat câteva tăieturi circulare suplimentare, astfel încât să existe loc pentru ca degetele să poată apuca instrumentele și să le scoată din tavă.

 

PASUL 4 - PRINTARE 3D

După exportul fișierului STL din CAD, puteți insera fișierul în software-ul dvs. de slicing. Echipa ColorFabb a folosit PLA Economy pentru a printa 3D inlay-urile. Aceste inlay-uri folosesc destul de mult material, așa că este firesc să folosească PLA Economy. Este disponibil în culorile populare, negru, alb, roșu, argintiu, albastru și gri și are cel mai bun preț pe kg din toate materialele pe care le produce ColorFabb.

 

Printarea pieselor mari nu este o problemă cu PLA Economy, când platforma este nivelată și distanța dintre duză și platformă este setată corect, nu veți avea nicio deformare a printurilor. Dacă este necesar, puteți alege oricând să adăugați un adeziv pentru mai multă aderență pe placă.

   


DESPRE PLA ECONOMY

PLA Economy este un filament de printare 3D de înaltă calitate, disponibil pe role mari doar într-o cantitate limitată de culori. Cu modificatorul de impact adăugat, este puțin mai dur decât filamentul PLA mediu.

PLA Economy este o soluție perfectă pentru utilizatorii care au nevoie de volume mari de filament de calitate la un preț accesibil.

Comentarii

Articole similare

Tavă pentru scule
Tavă pentru scule
Vin sărbătorile şi asta înseamnă o mică vacanţă în care, cu siguranţă, aţi planificat foarte multe lucruri, inclusiv ordine în scule. Nu vă vom ajuta cu toate lucrurile pe care trebuie să le faceți...
Produse de comparat (/4)