Noua gama de filamente dedicate vitezelor de 300mm/s: PolySonic™ de la Polymaker

Polymaker lansează un nou filament de imprimare 3D de mare viteză - PolySonic™ PLA și PLA Pro


Pe drumul „Simplificării creației”, Polymaker a refuzat în mod constant să facă compromisuri și a avansat cu creativitate. Astăzi, Polymaker a lansat o familie nou-nouță de filamente de imprimare 3D dedicată imprimării 3D de mare viteză. Această mișcare își propune să conducă industria înainte prin creșterea productivității imprimantelor 3D, permițând un volum mai mare de piese pe oră fără a compromite caracteristicile de imprimare sau rezistența mecanică a piesei imprimate.

 

„Cea mai recentă generație de imprimante 3D a stabilit un nou punct de referință pentru imprimarea rapidă. Dar materialele sunt încă veriga lipsă. PolySonic™ este răspunsul Polymaker la noua eră a imprimării 3D FFF de mare viteză.” – Dr. Xiaofan Luo – Fondatorul Polymaker

 

TREI ASPECTE ESENȚIALE pentru definirea filamentului de mare viteză:

 

EXTRUDARE - Filamentele PolySonic™ PLA prezintă o fereastră de extrudare mai largă în comparație cu filamentele PLA obișnuite, producând o creștere cu 30% a debitului la aceleași temperaturi de imprimare în comparație cu filamentele PLA obișnuite. Această creștere a eficienței extrudării permite utilizatorilor să construiască profile cu viteze de imprimare mai mari înainte de a observa efectele subextrudării asupra piesei imprimate.

FORMARE - Oamenii de știință Polymaker au optimizat reologia PolySonic™ astfel încât să poată trece de la fluid la solid cu o contracție aproape de zero. Acest lucru produce colțuri clare, detalii fine și proeminențe abrupte, în timp ce se extruda la debite mari. În plus, îmbunătățește semnificativ productivitatea reală a imprimării 3D în comparație cu PLA obișnuit, crescând eficiența producției cu până la 150%.

PROPRIETĂȚI MECANICE - PolySonic™ PLA prezintă doar o scădere cu 6% a proprietăților mecanice atunci când se imprimă la viteză mare, comparativ cu specimenul de testare clasic. În schimb, PolyLite™ PLA (PLA obișnuit) este martor la o scădere de 24% atunci când viteza este crescută. Acest factor final permite PolySonic™ să imprime atât rapid, cât și funcțional, ceea ce a fost limitarea anterioară pentru imprimarea 3D de mare viteză. Utilizatorii pot crește productivitatea mașinilor lor fără a compromite rezistența pieselor sau calitatea imprimării.


Două tipuri de filamente pentru a satisface nevoi diferite

 

PolySonic™ PLA, un filament revoluționar de imprimare 3D de mare viteză, creează confortabil profile de imprimare de peste 300 mm/s cu caracteristici de imprimare superioare. Rata sa de extrudare rapidă, precizia ridicată și aderența excelentă între straturi sporesc foarte mult viteza de imprimare 3D, oferind utilizatorilor o experiență nouă și incitantă! În timp ce accelerează eficiența imprimării 3D, își păstrează și performanța mecanică inerentă, făcându-l potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv prototipuri funcționale, creații artistice și producția de produse destinate utilizării finale. Disponibil inițial în 5 culori, permite creativității tale colorate să prindă viață!

  

PolySonic™ PLA Pro este un PLA cu duritate îmbunătățită combinat cu modificatori de impact care produc o ductilitate similară cu ABS și o rigiditate care depășește performanța ASA și PETG. Duritatea și proprietățile sale mecanice superioare îl fac potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv crearea de prototipuri funcționale mai fine, producerea de piese de uz final mai durabile și furnizarea de componente de inginerie necesare pentru industrii precum cea auto și bunurile de larg consum. Este o alegere ideală pentru a produce rapid piese funcționale!

   


În general, PolySonic™ este un nou tip de consumabil de imprimare care valorifică pe deplin eficiența imprimantei fără a sacrifica calitatea produselor imprimate 3D. Indiferent dacă sunteți un pasionat, inginer sau designer, PolySonic™ PLA vă va aduce ideile la viață mai rapid și mai bine decât oricând.Dezlănțuiți viteza inovației și alăturați-vă revoluției imprimării 3D cu PolySonic™ PLA!

Comentarii

Produse de comparat (/4)