Blasterul lui HAN SOLO

"Religiile Hokey și armele antice nu se potrivesc pentru un blaster bun alături de tine, copile” ~ Han SoloPaul știa că colegii lui de la ColorFabb lucrează la PETG Semi-Matte Black și a avut o idee grozavă: să printeze blaster-ul lui Han Solo (DL-44) . Folosind designul FPVgeek, el a printat corpul principal. Întregul print a durat aproximativ 40 de ore.

 

DESPRE PETG NEGRU SEMI-MAT

Pe măsură ce cea mai recentă lansare de material de la ColorFabb - PETG Semi-Matte Black, am dus PETG-ul nostru la nivelul următor. Prin reducerea luciului materialului, am făcut posibilă crearea unui finisaj de înaltă calitate pentru piesele printate din PETG. Piesele nu mai arată ca plastic ieftin, lucios, ci au un finisaj mat de înaltă calitate.

  

La fel ca PETG-ul obișnuit, cel mai recent filament al ColorFabb, PETG Semi-Matte este ușor de printat și nu au fost folosite fibre sau materiale de umplutură pentru a obține efectul semi-mat. În comparație cu cel mai utilizat material în printarea 3D, PLA, PETG-ul are o duritate mai mare și o rezistență mai mare la temperatură.

Comentarii

Articole similare

CYBERPUNK2077 FEATHER realizat de David Shorey
CYBERPUNK2077 FEATHER realizat de David Shorey
David Shorey este un designer cunoscut pentru combinarea tehnicilor de ultimă oră de printare 3D cu modele moderne de fashion. Lucrarea sa include și efecte digitale în lungmetraje sau robotică. ...
Produse de comparat (/4)