Produsele noastre favorite ♥

Fiecare dintre noi are preferintele lui in ceea ce priveste materialele asa ca i-am intrebat pe colegii nostri ce material ar alege ei.

Iata ce au ales ei:

 

Veronica: “Imi place sa printez pe FDM, datorita faptului ca postprocesarea este mai facila asa ca produsele pe care le prefer sunt, evident, filamente. In topul preferintelor mele, cel putin in aceasta luna, este gama de filamente PolyTerra. Imi place suprafata mata a printurilor si gama larga de culori, inclusiv culorile pastel. Pentru sporirea aderentei de platforma utilizez 3DLac Plus, iar pentru curatarea platformei spray-ul PrintaClean.”

 

Adriana: “Ador culorile si texturile filamentelor PLA de la Fillamentum. Sunt extrem de spectaculoase.”

 

Daniela: “Am doua filamente preferate: PRO1 de la Forward AM si PP GF30. Sunt filamente tehnice care sunt foarte usor de printat si cu proprietati mecanice remarcabile.”

 

Andrei: “Imi place sa testez mereu materiale noi, in special rasini. Poate ca si datorita pregatirii mele (inginer) testez in special rasinile tehnice. Rasina pe care am printat-o recent si care m-a surprins placut este rasina Strong de la Formfutura. Detalii foarte bune, usor de printat si de postprocesat.”

 

Dan: “Foarte greu sa ma decid. Produsul pe care il prefer este spray-ul de acoperire cu efect mat de la Nanovia pentru calitatile sale. Suprafata printului, indiferent de materialul din care este realizat, filament sau rasina, este foarte neteda.”

.

.

Tie ce produse iti place sa folosesti? Scrie-ne in comentarii.

Comentarii

Articole similare

Filaflex 60A ‘PRO’
Filaflex 60A ‘PRO’
Filaflex 60A ‘PRO’ Cel mai elastic filament de pe piață, potrivit numai pentru cel mai „PRO”. A fost o provocare și nu ne-am oprit până nu am reușit-o. În procesul nostru continuu de căutare și...
Produse de comparat (/4)