Fii SUPER-EROUL reciclării!

Printarea 3D este în esenţă un proces sustenabil. Depunerea strat cu strat şi doar pe poziţia dorită nu produce de obicei deşeuri.

Însă, atunci când vrei să lansezi pe piaţă un produs trebuie să faci mai multe prototipuri până când ajungi la forma finală. Iar prototipurile anterioare ajung, inevitabil, deşeu. În plus, în funcţie de echipamentul folosit, de calitatea filamentului utilizat precum şi de cunoştinţele fiecăruia se întâmplă să existe şi printuri ratate. Dar chiar dacă primul prototip printat rămâne cel final şi chiar dacă eşti un expert în printare, chiar dacă foloseşti filamente de calitate, chiar dacă ai echipamente performante de printare 3D astfel încât nu ai printuri ratate, tot îţi rămâne un plastic pe care trebuie să îl arunci … rola.

Ştii şi tu, ca şi noi, că în România reciclarea plasticului nu este la nivelul dorit de noi toţi aşa că noi îţi propunem să ne unim forţele pentru reciclare!

Vei afla mai multe în septembrie ;)

Până atunci fii cu ochii pe noi!

Comentarii

Articole similare

Fii SUPER-EROUL reciclării!
Fii SUPER-EROUL reciclării!
Printarea 3D este în esenţă un proces sustenabil. Depunerea strat cu strat şi doar pe poziţia dorită nu produce de obicei deşeuri. Însă, atunci când vrei să lansezi pe piaţă un produs trebuie să...
Produse de comparat (/4)