Catalogul Smart Materials 3D este disponibil acum!

Catalogul Smart Materials 3D este disponibil acum!

Producatorul spaniol de filamente de calitate ridicata, Smart Materials 3D sustine atat printarea 3D pentru cei pasionati cat si pentru profesionisti, industrie si educatie.


Mereu inovativi, cei de la Smart Materials 3D au lansat cateva noi game de produse subliniind inca o data angajamentul acestora pentru sustenabilitate si pentru sustinerea economiei circulare.


Gamei de materiale sustenabile, biodegradabile si compostabile, din care fac parte filamentele Olive, Pine si Oyster, s-a adaugat si filamentul Cork (pluta), un compus PLA care încorporează o umplutură de plută în interior (20%) și, de asemenea, datorită naturii organice a materialelor sale, este un material biodegradabil și compostabil.


In plus, Smart Materials 3D a lansat si doua noi materiale, reciclate: RECYCLED PLA si R-PET (materia prima este recuperata din recipientele din PET).


O alta gama de PLA recent lansata, SmartFil PLA CRYSTAL: Blue, Yellow si Red, pune accent pe transparenta, dedicata cu precadere pasionatilor de printare 3D, pune accent pe transparenta oferind un material pe baza de PLA, usor printabil pe orice imprimanta 3D hobby.Daca vrei sa descoperi toate gamele Smart Materials 3D DESCARCA gratuit catalogul de materiale.


Comentarii