Soluții 3D profesionale pentru companii - METAL SHOW & TIB 2023

Vom expune la Metal Show & TIB echipamente de printare 3D de a treia generație, capabile să printeze PEI, PEEK, PAEK și metal. Experții noștri în printare 3D vor oferi consultanță tehnică legată atât de tehnologia de printare 3D cu filament și cu rășină precum și soluții de postprocesare.

Veți putea vedea și testa piese printate 3D pe echipamentele profesionale Zortrax, recunoscute în industrie pentru fiabilitatea și precizia lor.

  

Abordarea noastră (Atelier Concept&Design Studio SRL) pe piața de echipamente și consumabile pentru printare 3D implică asistență constantă pentru clienți, precum și posibilitatea de a vedea și testa echipamentele de printare 3D.

Țelul nostru este să oferim fiecărei companii oportunitatea de a-și concretiza ideile, de a avea un flux de producție eficient și sustenabil, prin realizarea atât a unor noi prototipuri și piese precum și prin îmbunătățirea și producția pieselor existente.

Echipa noastră de experți vă poate sfătui în ceea ce privește achiziția unui echipament de printare 3D sau a unui consumabil, precum și să gestioneze rapid și eficient eventualele probleme apărute.

 

În acest an la METAL Show & TIB, veți putea vedea echipamente de generația a treia, capabile să printeze PEI, PEEK, PAEK și metal, rășini rezistente, rigide, elastice, flexibile, ceramice, de turnare precum și soluții certificate ATEX pentru prostprocesare.

Echipamentele prezente la METAL Show&TIB 2023 vor fi:

Zortrax Endureal - Viitorul real al liniilor de producție

Potrivit liderilor industriei, managementul termic avansat care permite lucrul eficient cu polimeri de înaltă performanță este ceea ce înseamnă imprimantele 3D de a treia generație. Temperatura filamentelor din imprimanta 3D Zortrax Endureal LPD Plus este strict controlată la fiecare etapă de procesare pentru a obține cea mai mare precizie și cele mai bune proprietăți mecanice posibile ale pieselor printate 3D.

Zortrax M300 Plus - Printați modele mari dintr-o singură mișcare

Imprimanta 3D Zortrax M300 Plus este proiectată pentru o funcționare fiabilă în mai multe cicluri lungi de imprimare tipice pentru un echipament de aceste dimensiuni. Fabricat cu componente de înaltă calitate, oferă costuri reduse de întreținere și compatibilitate cu o gamă largă de filamente.

Zortrax M300 Dual - Printare 3D inteligentă și eficientă în volum mare

Cu tehnologia de extrudare dublă, modelul și structurile de susținere solubile în apă sunt construite simultan. Printarea modelelor mobile și complicate este posibilă, deoarece toate structurile de susținere se vor dizolva în apă.

Zortrax Inkspire 2 - Elementul de bază al sistemului de printare 3D cu rășină și de post-procesare

Pentru un adevărat succes al printărilor 3D din rășină, o imprimantă 3D de încredere este la fel de crucială ca materialele de calitate și dispozitivele de post-procesare. Acesta este motivul pentru care Inkspire 2 este compatibil cu rășinile cele mai performante de la producători lideri mondiali precum BASF Forward AM și Henkel/Loctite. Și odată ce imprimarea este finalizată, piesele pot fi post-procesate folosind Zortrax Cleaning Station și Zortrax Curing Station: un ecosistem profesional de post-procesare introdus împreună cu Inkspire 2.

Zortrax Apoller – Postprocesare automată și sigură (certificată ATEX) cu ajutorul vaporilor

Zortrax Apoller este un dispozitiv desktop inteligent de netezire cu ajutorul vaporilor care oferă performanțe de clasă industrială. Fiecare aspect al unui proces de netezire este gestionat de algoritmi proprietari pentru a obține aspectul modelelor printate 3D prin tehnologia FDM la egalitate cu piesele turnate prin injecție.

Veți putea discuta cu experții noștri și despre consumabilele adaptate industriei din care faceți parte precum și aplicațiilor Dvs. concrete. Producătorii de consumabile profesionale precum BASF Forward AM, 3DXTECH, FormFutura, Polymaker, Henkel / Loctite vor avea produse expuse la standul nostru.

Comentarii

Produse de comparat (/4)