Ne intalnim la Bucharest Technology Week 2019 in Piata Universitatii!

O noua imprimanta 3D dual extruder de la Zortrax, numita M300 Dual, noua imprimanta 3D cu rasina numita Inkspire, noul echipament de post-procesare automata cu ajutorul vaporilor de acetona, Zortrax Apoller precum si echipamentele profesionale BCN3D Technologies Sigma si SigmaX sunt doar cateva dintre cele mai interesante produse pe care le vom prezenta la expozitia Bucharest Technology Week din perioada 24-26 mai 2019. Evenimentul care are loc in Piata Universitatii este cel mai important eveniment din Romania dedicat tehnologiei.


Imprimanta 3D cu rasina – mai rapida si mai precisa decat imprimantele SLA de top

Zortrax Inkspire este o imprimanta 3D cu rasina UV LCD. Acesta foloseste un ecran LCD de inalta rezolutie, cu iluminare din spate cu LED-uri, pentru a solidifica stratul fotopolimeric si il face cu o viteza si o precizie de neegalat. Un singur pixel masoara doar 50 × 50 microni si o inaltime minima a stratului este setata la 25 microni. Intregul strat este intarit imediat, astfel incat nu este nevoie de timp pentru ca un laser sa se deplaseze pe suprafata fotopolimerului.

Acest lucru face ca Inkspire sa fie de pana la 8 ori mai rapid si cu 9 ori mai precis decat o imprimanta 3D SLA. De asemenea, aceasta imprimanta poate fi usor scalabila pentru a lucra in ferme mari de printare 3D, oferind capabilitati de productie de dimensiuni medii si mari.

Puteti obtine o experienta reala live cu Zortrax Inkspire la standul nostru de la Bucharest Technology Week. Va fi prima ocazie pentru ca publicul sa interactioneze cu aceasta imprimanta, iar colegii nostri vor prezenta vizitatorilor toate caracteristicile sale.

 

Extinderea ecosistemului de printare 3D

Imprimantele 3D LPD de mari dimensiuni sunt utilizate pe scara larga in diverse industrii, de la industria auto pana la aerospatiala. Zortrax extinde ecosistemul de printare 3D cu o noua imprimanta 3D de mare volum dedicata profesionistilor, acelor oameni vizionari, creativi si ingeniosi si proiectelor lor de ultima ora. Se numeste Zortrax M300 Dual.

Modelul M300 Dual a fost proiectat pe baza feedback-ului profesionistilor. Modelul M300 Dual a fost proiectat de la inceput pentru a raspunde la trei probleme esentiale:

- Geometriile complexe sunt adesea necesare chiar si in modele relativ mari

- Costul esecului este foarte mare, deoarece fiecare printare nereusita poate conduce la un termen limita pierdut

- Accesul la o gama larga de platforme de constructie si filamente speciale este esential

Solutiile dezvoltate de Zortrax ca raspuns la aceste probleme esentiale? Volum de constructie mare 265x265x300 mm, moduri de extrudare: unic si dual, sistemul de raspuns la pana de curent (Blackout Response System), mecanism de detectie a terminarii filamentelor si senzor pentru detectia blocarii filamentului.

In standul nostru vom prezenta caracteristicile extraordinare ale acestui nou echipament precum si exemple de posibile aplicatii atat ale imprimantelor M300 Dual cat si ale fermelor de printare 3D si vom discuta despre economia din spatele lor.

 

Solutia automata de post-procesare a printurilor 3D

Zortrax Apoller este un dispozitiv desktop inteligent de netezire cu ajutorul vaporilor care ofera performante de clasa industriala. Fiecare aspect al procesului de netezire este gestionat de algoritmi proprietari pentru a obtine aspectul modelelor printate 3D FDM similar cu articolele turnate prin injectie.

Tehnologia inteligenta de netezire cu ajutorul vaporizarii (SVS) utilizeaza algoritmi brevetati pentru a controla temperatura, presiunea si concentratia vaporilor de solvent in camera de netezire a lui Apoller.

La Bucharest Technology Week publicul il va vedea pentru prima data. Nu ratati! Ne vedem acolo!

 

Productie la scara medie si mare

Volumul impresionant de printare si sistemul IDEX (Independent Dual Extruder) au propulsat imprimantele BCN3D Sigma si SigmaX la scara industriala. Productivitatea este cuvantul care defineste aceste doua echipamente foarte puternice.

Creativitatea si ideile nu trebuie constranse de un spatiu de printare, ci trebuie sa fie stimulate si transformate in realitate.

Va asteptam la standul nostru de la Bucharest Technology Week pentru a descoperi posibilitatile de integrare a fabricarii aditive in procesul de fabricatie.Va intrebati care imprimanta 3D ar fi cea mai potrivita pentru nevoile dvs.? La Bucharest Technology Week veti putea vedea intregul nostru portofoliu de echipamente. Colegii nostri vor fi acolo pentru a va sfatui cu privire la cea mai buna alegere posibila pentru Dvs.Bucharest Technology Week are loc in perioada 24-26 mai 2019 in Bucuresti, in Piata Universitatii. Ne veti gasi la standul Suntem3D / Filamente3D.In cazul in care doriti sa va programati o discutie, va rugam sa trimiteti un e-mail la comenzi@filamente3d.ro#btechweek #TechExpoRO #tehnologie #creativitate #inovare #prototipare #printare3d #imprimare3d #tiparire3d #imprimanta3d #printer3d #printing3d #filamente #filamente3d

Comentarii

Articole similare

Vreti sa ajutati si voi?
Vreti sa ajutati si voi?
Mobilizarea intregii comunitati de printare 3D / fabricare aditiva in lupta impotriva acestei pandemii este spectaculoasa. Puteti citi mai multe AICI . Exista o serie intreaga de obiecte pe...
Produse de comparat (/4)