BCN3D intra intr-o noua era, lansand noi generatii puternice de imprimante 3D Epsilon si Sigma

Dupa ce a strans 2,8 milioane de euro in ultima sa runda de finantare in iulie, in mijlocul pandemiei, producatorul din Barcelona continua sa inoveze si sa extinda gama de imprimante 3D pentru a ajuta companiile sa inoveze pe tot globul.


Barcelona, 17 septembrie 2020 - BCN3D, un important producator de imprimante 3D, a anuntat urmatoarele generatii in linia sa de produse de imprimare 3D, Epsilon W27, Smart Cabinet si Sigma D25. Odata cu noile introduceri de produse, pe langa investitiile recente in afaceri si noi numiri semnificative, BCN3D deschide o noua era in crestere si isi demonstreaza angajamentul de a oferi un portofoliu de produse inovator si expansiv, consolidandu-si pozitia de jucator major in imprimarea 3D .

In apogeul pandemiei globale de coronavirus, BCN3D Technologies a reusit sa asigure o runda de finantare condusa de Grupul industrial Mondragon, CDTI (Centrul pentru Dezvoltare Tehnologica Industriala) si Danobatgroug. Cele 2,8 milioane de euro vor permite producatorului spaniol sa continue sa inoveze si sa isi extinda gama de imprimante 3D in continuare pentru a ajuta inovatorii si creativii.


Cu noi solutii integrate atat pe segmentul desktop, cat si pe cel al bancului de lucru, al fabricarii, BCN3D are o gama de produse care vor duce afacerea la un nou nivel. De asemenea, lucram mai strans ca oricand cu o retea de neegalat de parteneri de vanzari si asistenta pentru a asigura cea mai buna experienta posibila clientilor nostri la nivel local ”, explica Xavier Martínez Faneca, CEO BCN3D.


Cu noua serie Epsilon, BCN3D ofera putere industriala pentru functionarea zilnica continua a aplicatiilor, cum ar fi productia de volum redus, piese functionale de utilizare finala si ajutoare de fabricatie in segmentul fabricarii, manufacturarii.

Modelul emblematic Epsilon, anuntat in noiembrie anul trecut, este redenumit acum Epsilon W50 si i se alatura noul Epsilon W27, oferind aceeasi functionalitate, dar cu un volum de constructie mai mic (50 litri vs. 27 litri) si preturi competitive.


Noul Smart Cabinet completeaza ecosistemul Epsilon, oferind integrare perfecta cu imprimanta BCN3D Epsilon si sporind performanta acestuia. Controlul umiditatii filamentelor pastreaza materialele intr-o stare optima, iar o sursa de alimentare neintreruptibila (UPS) protejeaza intotdeauna lucrarea de imprimare, eliminand riscul de a pierde o lucrare din cauza intreruperilor de curent.


Seria Sigma este acum formata din Sigma D25, urmatoarea generatie a Sigmax R19, care inlocuieste imprimantele 3D Sigma si Sigmax.

Cunoscut pentru sistemul IDEX (Independent Dual Extruder), unic pentru tehnologia de imprimare 3D pentru desktop si pentru un volum mare de constructie, Sigma D25 preia stafeta seriei Sigma, oferind in acelasi timp functionalitati imbunatatite.

Reproiectata cu functii de ultima generatie, noua Sigma D25 ofera accesibilitate completa pentru un flux de lucru usor. Dezvoltarile includ o distributie imbunatatita a caldurii, un proces de calibrare rafinat, o noua electronica incorporata, un sistem de extrudare rafinat si axe intarite. Este proiectat pentru a oferi o productivitate maxima pentru aplicatii precum prototipuri de proiectare, prototipuri functionale si in scopuri educationale si de cercetare.


In fiecare zi consider ca este treaba noastra sa imbunatatim fiecare aspect al experientei clientilor. Odata cu lansarea acestui nou portofoliu, cred cu tarie ca am facut exact asta. Noua oferta de produse complet integrata inseamna ca clientii pot gasi calitatea si productivitatea de care au nevoie la pretul pe care si-l pot permite, facilitand, mai mult ca oricand, utilizatorilor din intreaga lume sa inoveze si sa creeze mai rapid ”, spune Eric Pallarés, CTO – BCN3D.


Epsilon W27 si Sigma D25 sunt disponibile pentru precomanda acum si vor fi disponibile local prin intermediul partenerilor de vanzari BCN3D din intreaga lume pe 19 octombrie 2020. Smart Cabinet va fi disponibil din primavara anului 2021.Despre BCN3D Technologies


BCN3D este unul dintre principalii producatori de imprimante desktop 3D din Spania si international, cu vanzari in peste 60 de tari. Principalii sai clienti includ Seat, BMW, NASA, Camper, Spitalul Sant Joan de Déu din Barcelona. Cu investitiile recente, BCN3D a primit 5,5 milioane EUR ca finantare totala de la spin-off-ul din 2019.


Unicul distribuitor autorizat pentru Romania este Suntem 3D / Filamente 3D (Atelier Concept & Design Studio SRL).

Comentarii

Articole similare

Produse de comparat (/4)